Richard Groenendijk: ‘Goed dat SBS 6 mij van de buis haalt’

Richard Groenendijk vindt het een verstandige beslissing van SBS 6 om hem en zijn show Think Inside The Box van de buis te halen. “Ik sta er volledig achter”, aldus de 49-jarige komediant.

Think inside the box © William Rutten

SBS 6 haalt het programma Think Inside The Box van Richard Groenendijk per direct van de buis vanwege lage kijkcijfers. Ook Vier Is Te Veel van Sander Lantinga moet eraan geloven. “Beide programma’s hebben de gewenste resultaten niet behaald, de enorme inzet van de betrokken collega’s ten spijt”, laat Talpa weten.

Richard niet boos

Een verstandige beslissing, vindt Richard het. “SBS 6 heeft besloten dat de laatste drie afleveringen van Think Inside The Box niet meer worden uitgezonden. Dit lijkt mij een héle verstandige beslissing, waar ik dan ook volledig achter sta. Als iets niet werkt kun je er het beste maar mee stoppen”, zegt hij op Instagram.

Een sportieve reactie van Richard. “Ik dacht: als ik jullie nou de hele tijd bombardeer met foto’s van uitverkochte theaterzalen en lovende recensies, moet ik ’t ook effe melden als er dit soort nieuws is. Het is jammer, maar zoals m’n moeder altijd zegt; het zal de laatste ‘jammer’ niet wezen in ’t leven…”

Prijzengeld

Kandidaten die een geldbedrag winnen hebben vaak in hun contract staan dat ze het prijzengeld alleen uitgekeerd krijgen als de aflevering wordt uitgezonden. “Dat is pech. Was zo’n leuk programma. En nu kunnen wij fluiten naar ons prijzengeld”, zegt de teleurgestelde kandidaat Wil.

Richard daarop: “Nee hoor want het wordt nog wel op KIJK.nl geplaatst, dus dan moet dat gewoon worden uitgekeerd…”

Sander reageert

Sander Lantinga reageert ook sportief op het van de buis halen van zijn programma. In zijn geval is het extra pijnlijk, omdat er slechts twee afleveringen zijn uitgezonden.

De radiomaker: “De titel Vier Is Te Veel blijkt ook van toepassing op het aantal afleveringen. Ik maak ‘m zelf maar even 😅.”

Instagram

De post van Richard:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen