Peter Gillis zorgt voor walging bij Johan Derksen: ‘Patjepeeër!’

Peter Gillis heeft een hoop fans, maar Johan Derksen hoort daar in elk geval niet bij. De Vandaag Inside-ster vindt dat de baas van Oostappen Vakantieparken arme mensen uitbuit.

Peter Gillis en Johan Derksen © SBS 6

Shownieuws heeft deze zomer een afvalrubriek met Peter Gillis en beelden daarvan werden gisteren vertoond in Vandaag Inside. Waar René van der Gijp in een deuk lag, kon Johan Derksen er nog niet om glimlachen. Hij ergert zich aan de erbarmelijke staat waarin de familieparken van Peter zich verkeren.

‘K*tparken!’

Johan is meedogenloos als hij over Peter praat. “Ik kan om Peter Gillis niet lachen. Ik vind dat niet eens vermakelijk. Ik vind het een ordinaire patjepeeër.”

Hij vervolgt: “Weet je wat eens iemand op tv moet zeggen? Dat hij niet arbeidersmensen die niet zoveel geld te besteden hebben in van die aftandse hondenhokken op die kutparken van hem moet douwen.”

Hekel

Het eetgedrag van Peter stoort Johan ook. “Je ziet alleen maar beelden dat hij saucijzenbroodjes naar binnen zit te proppen.”

René lachend: “Jij hebt gewoon een hekel aan mensen die eten!”

Johan: “Ik heb hem een keer gezien en toen heb ik me een uur zitten ergeren. Het is mensonterend in die oude, smerige caravans waar hij hele gezinnen induwt omdat ze niet meer te besteden hebben. Hij denkt alleen aan geld.”

Fragment

Het fragment uit VI:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Peter Gillis verdient geld over de rug van arme gezinnen, vindt Johan Derksen. Heeft hij een punt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen