Monique Westenberg bespot om relatie met André in Even Tot Hier

Monique Westenberg werd gisteren in de satirische tv-show Even Tot Hier flink bespot om haar naar verluidt hernieuwde relatie met André Hazes jr. En ook Marco Borsato kwam weer even voorbij.

Even Tot Hier en Monique Westenberg © NPO

Het is nu een maand geleden dat Monique Westenberg terugkeerde van de lange vakantie met André Hazes jr. en hun zoontje in de Verenigde Staten. Ze ontkende bij terugkeer de roddel van Yvonne Coldeweijer dat de twee weer samen zijn en gaan trouwen, maar toen moest de geruchtmakende cover van de Privé nog komen.

Monique bespot

André en Monique zijn in Amerika namelijk innig verstrengeld met elkaar betrapt door een Privé-paparazzo en daardoor is zijn ex Sarah van Soelen, die al die tijd nog hoop had, helemaal woest. Ze wil uit de nieuwe Videoland-documentaire van André gehaald worden. Een acuut probleem, omdat André die al heeft verkocht voor naar verluidt 250 duizend euro.

De vergevingsgezindheid van Monique werd gisteren bespot in de satirische tv-show Even Tot Hier met presentatoren Niels van der Laan en Jeroen Woe. Ze haalden haar aan tijdens een item over Groningen.

Vernederd en belazerd

Het winnen van gas in Groningen is weer een optie nu we in een energiecrisis zitten. En dat terwijl de slachtoffers van de aardbevingsschade in het gebied nog niet eens gecompenseerd zijn.

Niels trekt vervolgens de vergelijking met Monique. “Arm, arm Groningen. Groningen is inmiddels de Monique Westenberg van de provincies, joh. Keer op keer in de steek gelaten, steeds weer vernederd, steeds weer belazerd, maar we kloppen er toch elke keer weer aan als we in de shit zitten.”

Tijdens die laatste zin verschijnt er een foto met André in beeld.

Borsato-grap

De Even Tot Hier-mannen bespraken ook nog het nieuws dat de mentale gezondheid van kinderen in het aardbevingsgebied te weinig aandacht krijgt van de overheid. “Die komen nu met een aardbevingscoach”, aldus Jeroen.

Niels maakte toen de onvermijdelijke Marco Borsato-grap: “Ja, want we weten allemaal: een coach en kinderen is een uitstekende combinatie.”

Instagram

Monique plaatste twee dagen geleden nog een vakantiefoto van Amerika, die is geliked door André:

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen