Martien Meiland gelooft niet in bijna-burn-out Marieke Elsinga

Martien Meiland gelooft niet dat Marieke Elsinga deze lente bijna tegen een burn-out aan zat. Het zal achteraf gezien wel gewoon wat zwangerschapsmisselijkheid geweest zijn, aldus de SBS 6-ster.

Marieke Elsinga en Martien Meiland © RTL, SBS

Marieke Elsinga keerde onlangs na een afwezigheid van zes weken weer terug op de radio bij Qmusic. Ze had een tijdje vrij genomen, omdat ze naar eigen zeggen mentaal heel erg moe was. Vlak na haar terugkeer maakte de presentatrice bekend zwanger te zijn, wat past bij de geruchten dat ze zou vertrekken bij de radiozender.

Kotsende Marieke

Die vermoeidheid van Marieke zal achteraf gezien wel gewoon te maken hebben gehad met die zwangerschap, denkt Martien Meiland. “Zij was een tijdje uit de roulatie. Toen dacht iedereen dat ze een burn-out had, maar dat was waarschijnlijk gewoon een misselijkheid van dat kindje. Die ging kotsen”, zegt hij in zijn podcast Wat Goeeed.

Zijn vrouw Erica denkt daar hetzelfde over. “Ze zei: ‘Ik ben heel moe’, maar dat kan ook van de zwangerschap zijn.”

Martien: “Ik vind het een leuke meid.”

Marieke ontkent

Marieke zelf ontkent overigens dat ze thuis heeft gezeten vanwege haar zwangerschap. “Ik ben niet thuis geweest omdat ik zwanger ben. Dat zie ik ook binnenkomen van: ‘Marieke is vast misselijk geweest en dat is vast de reden dat ze thuis is geweest.’ Nee, dat is het echt niet geweest”, laat ze weten op Qmusic.

Ze vervolgt: “Ik was gewoon heel erg toe aan mentale rust. Dat had ik ook al best vorig jaar en eigenlijk het jaar ervoor ook wel kunnen doen.”

Duwtje

Heeft haar zwangerschap er dan helemaal niets mee te maken? “Wat ik wél denk – en dat is eigenlijk ook wel weer het mooie van het zwanger zijn – is dat het me onbewust het duwtje heeft gegeven om nu eens een keer te zeggen van: ‘Ik stop met over mijn grenzen heengaan en ik kies voor mezelf.’”

Ze besluit: “Omdat je dus niet alleen je eigen gezondheid hebt, maar ook een baby in je buik aan het bouwen bent.”

Fragment

Marieke maakte haar zwangerschap onlangs bekend op de radio:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waarom denkt u dat Marieke Elsinga thuis zat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen