Mart Hoogkamer vreest comeback André Hazes jr.: ‘Wil band niet kwijt’

Mart Hoogkamer vreest voor de terugkeer van André Hazes jr. De Ik Ga Zwemmen-zanger heeft André’s band overgenomen en wil graag met hen door. “We hebben het heel leuk met elkaar.”

André Hazes jr. en Mart Hoogkamer © RTL

André Hazes jr. bracht zijn band vorig jaar flink in de moeilijkheden door zijn carrière zo abrupt te pauzeren. De muzikanten in kwestie, die optreden als de Micky Fisser Band, werken nu samen met Mart Hoogkamer en dat bevalt beide partijen goed. Maar wat als André nou weer terugkeert in de spotlights? Moet Mart zijn band dan weer inleveren?

Mart en zijn band

Die band wil Mart graag behouden. “De Micky Fisser Band bestaat uit zeven leden. Ze maken geweldige muziek en het is heerlijk om met ze op te treden. Zelf kan ik geen noot spelen, maar als zij de muziek inzetten, weet ik gelijk waar ik zit en moet beginnen”, legt hij uit in De Telegraaf.

Het zijn ook gewoon leuke jongens, aldus Mart. “We hebben allemaal dezelfde humor, de klik is enorm. Micky is één van Nederlands beste drummers. Ik ben er trots op dat hij mij gaat begeleiden (tijdens zijn nieuwe theatertour, red.).”

Wat als André terugkeert?

Maar wat als André terugkeert? “Ik heb ervan geproefd om met ze te spelen en wil alleen maar meer met ze gaan doen. In Ahoy waren ze ook zó goed, toen ik daar twee keer optrad. Maar goed, het is moeilijk te zeggen dat het nu mijn band is. Ze spelen namelijk ook voor andere artiesten.”

Hij besluit: “We hebben er nog niet over gesproken hoe Micky erin staat als André weer gaat beginnen. Wat ik wel weet, is dat we het nu heel leuk met elkaar hebben.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen