Johan Derksen sluit overstap naar PowNed nog steeds niet uit

Johan Derksen sluit nog steeds niet uit dat hij en zijn collega’s van Vandaag Inside in de toekomst naar omroep PowNed verhuizen. “Misschien worden we nog eens collega’s.”

Johan Derksen © PowNews

De directie van Talpa heeft Johan Derksen flink laten vallen tijdens de kaarsrel rond Vandaag Inside. Hij kreeg een mes in zijn rug van bobo Paul Römer, die op de radio riep dat de mannen van VI misschien ook wel gewoon een beetje passé zijn. Toen de mannen van de buis verdwenen en SBS 6 finaal instortte, raakten alle Talpa-baasjes opeens flink in paniek.

Pow

Johan heeft tijdens de kaarspauze serieuze gesprekken gevoerd over een overstap naar de NPO. De oppermachtige tv-baas Frans Klein gaf PowNed-baas Dominique Weesie een mandaat om in gesprek te gaan met Johan. Dat gebeurde ook.

De voetbalkenner vertelt in gesprek met PowNed-verslaggever Reinout Zorge: “Ik heb een zwak voor ehhh, Pow heten jullie tegenwoordig? Voor jullie zender. Want jullie zenderbaas stond een dag later hierachter bij mij in mijn houten huisje met de aanbieding om naar hem te komen. Die man heeft inderdaad smaak.”

Salarisoffer

De mannen van VI moesten wel een flink salarisoffer brengen. Bij de NPO mogen sterren ‘maar’ twee ton per jaar verdienen. “Ik had er wel oren naar, ja. We gingen vier keer zo weinig verdienen. Ja. Maar er zaten heel veel leuke kanten aan.”

Reinout: “Wie weet ooit, hè?”

Johan: “Ons contract loopt af volgend jaar. Misschien worden we nog eens collega’s. Kijk, ik ben nog jong. Ik kan nog een paar jaar mee, hè?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Wilfred Genee ook een NPO-salaris zou overwegen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen