Huub Stapel springt vollédig uit zijn vel in Op1: ‘Godverd*mme!’

Huub Stapel is gisteren in de talkshow Op1 volledig uit zijn vel gesprongen vanwege de chaos op Schiphol. De acteur vindt Schiphol-baas Dick Benschop een incapabele zakkenvuller.

Dick Benschop en Huub Stapel © Op1

Er heerst al weken chaos op Schiphol met wachtrijen tot buiten in de regen en tot nu toe lukt het directeur Dick Benschop niet om dat op te lossen. Zijn positie wordt flink ter discussie gesteld, met name omdat De Telegraaf pijnlijke beelden naar buiten heeft gebracht van Dick die gezellig van zijn vrije tijd geniet terwijl Schiphol één puinzooi is.

‘Godverd*mme!’

Onbestaanbaar, vindt acteur Huub Stapel het. Hij sprong gisteren uit zijn vel in de talkshow Op1. “Het moreel kompas ontbreekt totaal, want hij zat vorige week op een boot met zijn kinderen toen daar de pleuris uitbrak. Dat kan toch godverd*mme niet waar zijn, zeg? Mijn hemel!”

Hij wordt er echt niet goed van. “Echt, ik zit te koken van woede van deze hangjas! Als hij zoveel bestuurlijke en politieke ervaring heeft, dan weet hij dat regeren vooruitzien is. En dat is totaal niet gebeurd!”

‘Geen moreel kompas!’

Het zit Huub heel erg hoog. “Het is daar al een hele tijd een chaos. En in het midden van de chaos gaat deze het moreel kompas totaal ontbrekende meneer op vakantie met z’n familie. Nou, dan moet je echt een schop onder je gat krijgen, want hij verdient zes ton per jaar!”

Op1-host Tijs van den Brink: “Ik ga het niet voor hem opnemen, maar waarom mag die man niet een keer op een bootje?”

Op een bootje

Huub vindt dat Dick best op een bootje mag zitten, maar niet als hij werk te doen heeft op Schiphol. “Hij mag zeker op een bootje zitten, maar je gaat het zinkende schip toch niet verlaten op het moment dat daar de pleuris uitbreekt!”

“Dan denk je toch niet: jongens, zoek het even lekker uit met z’n allen op Schiphol, al sta je zeven uur in de rij, het zal mij jeuken! Dat kan toch niet waar zijn?!”

Fragment

Een fragment uit Op1:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen