Gordon wél dikke mik met Yvonne Coldeweijer: ‘Wij DM’en elkaar’

Gordon heeft aan veel showmedia een behoorlijke hekel, maar zijn absolute aartsvijand is Angela de Jong. Daarentegen is hij wél dikke mik met juicekoningin Yvonne Coldeweijer.

Gordon, Angela de Jong en Yvonne Coldeweijer © RTL, YouTube

Angela de Jong is door Yvonne Coldeweijer wel eens gekscherend haar showbizzmoeder genoemd, maar op één punt verschillen ze als dag en nacht met elkaar: hun sympathie voor Gordon. Waar Angela direct gal begint te spuwen bij de aanblik van Gordon, vindt Yvonne hem juist hartstikke leuk.

Gordon ❤️ Yvonne

Yvonne werd laatst bejubelend toegezongen in de kijkcijferhit Even Tot Hier en dat fragmentje heeft ze gedeeld op Instagram. “Meesterlijk❤️”, schreef Gordon erbij. Zij daarop: “❤️❤️❤️”

Wat is dit nou? Is Yvonne nou ook al aan het klieken met BN’ers? Dat is precies wat ze showrubrieken als RTL Boulevard en Shownieuws verwijt. Gordon is de uitzondering, verduidelijkt Yvonne in een interview met de Beau Monde. “Mij hoor je nooit iets lulligs zeggen over Gordon. Sinds ik af en toe met hem DM, heb ik een zwak voor hem.”

Opvallend

Het is best opvallend dat Gordon een klik heeft met Yvonne, aangezien hij Angela verwijt ‘mensen willens en wetens kapot te willen maken‘ en ‘dag in dag uit haat en negativiteit te zaaien in een maatschappij die al enorm onder druk staat’. Dat is natuurlijk precies de kritiek die Yvonne ook krijgt, maar dan nog veel regelmatiger.

Gordon hekelt Angela bovendien omdat ze haar werk zou gebruiken voor ‘persoonlijke wrok’. En ook Yvonne is daar niet vies van. Sterker nog: ze geeft dat zelfs ruiterlijk toe: “Ik moet toegeven dat ik ook wel eens gemeen ben, omdat ik iemand stom vind. Zoals Sarah van Soelen en Anna Nooshin.”

Negativiteit

Topfotograaf William Rutten, die goed bevriend is met Gordon, denkt dat de zanger zich gewoon niet zoveel moet aantrekken van kritiek. “Soms is het misschien heel slim om – hoe moeilijk en naar het ook is om verschrikkelijke dingen over jezelf te lezen – even tot tien te tellen en misschien te denken: let it go. Maar dat is natuurlijk lastig”, zegt hij in Shownieuws.

Dat Angela een stuk heeft geschreven over Gordons optreden in Boerderij Van Dorst, vindt William logisch. “Ze is natuurlijk ook tv-recensent en dat was het best bekeken programma van de avond. Dan kun je er eigenlijk niet omheen. Daar wil ik niet mee zeggen dat je dan een negatief stuk moet schrijven, maar ze kan niet om hem heen als het ware.”

Positieve letter

Weekend-baas Bart Ettekoven beaamt dat: “Nee, absoluut, en als dit haar visie is op die uitzending, dan moet ze dat ook vooral tikken.”

Bart denkt dat Gordon gelijk heeft als hij zegt dat Angela nooit positief over hem is. “Zij heeft nog nooit een positieve letter op papier gezet, dus laat hem dan ook gewoon een keer voorbijgaan, zou ik haast zeggen. Aan de andere kant: wie zijn wij om haar te vertellen wat ze wel of niet moet schrijven?”

Tweet

Een tweet:

Instagram

Gordon haalt in een nieuw bericht op Instagram ook uit naar RoddelPraat, waarin hij consequent een ‘bipolaire cokejunk’ wordt genoemd:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Angela de Jong en Yvonne Coldeweijer moeten waken voor BN'er-vriendschappen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen