Douwe Bob zet advocaat op Yvonne Coldeweijer: ‘Haal dit weg!’

Douwe Bob heeft begin vorige week een advocaat op Yvonne Coldeweijer afgestuurd, omdat ze suggereerde dat hij zich agressief gedraagt of heeft gedragen tegen vrouwen. “Haal dit weg!”

Douwe Bob en Yvonne Coldeweijer © NPO, YouTube

Yvonne Coldeweijer stelt dat Douwe Bob zijn agressie niet goed onder controle kan houden. “Het is natuurlijk algemeen bekend dat Douwe Bob een agressieprobleempje heeft. Overigens niet alleen ten opzichte van mannen… Maar dat is wellicht een topic voor een andere keer”, schreef ze in haar stories op Instagram.

Douwe Bob niet blij

Het is duidelijk dat Yvonne erop zinspeelt dat Douwe zich agressief gedraagt of heeft gedragen tegen vrouwen. Als daar iets over naar buiten zou komen, dan zou hem dat gigantische imagoschade opleveren. Hij heeft de juicekoningin dan ook gewaarschuwd door er een advocaat op te zetten.

Ze vertelt in haar gloednieuwe spionnenvlog: “Ik ben gebeld net door mijn advocaat dat de advocaat van Douwe Bob had gebeld of ik iets wilde weghalen wat ik had gezegd.”

Puntje puntje puntje

Yvonne vindt niet dat ze te ver is gegaan. “Ik heb gezegd dat het algemeen bekend is dat Douwe een agressieprobleempje heeft en dat hij dat niet alleen richting mannen had, puntje puntje puntje, en dat ik het topic later nog wel een keer zou bespreken. Dat is het enige wat ik heb gezegd.”

Ze is niet zo onder de indruk van zijn advocaat. “Nu heb je dus een heel leuk kijkje achter de schermen; dit gebeurt dus wel vaker. Hij heeft er dus een advocaat op gezet en gevraagd of ik dat wil weghalen.”

‘Zoek het maar uit!’

Zo’n Instagram-story staat er toch maar maximaal 24 uur op, aldus Yvonne. “Hij zou een brief sturen en dat is inmiddels al uren geleden, maar die story staat natuurlijk ook maar 24 uur ofzo erop, dus misschien laten ze het wel zitten. Ik heb niets meer gehoord verder, dus geen idee. Hij zoekt het maar uit.”

Later in de vlog zegt Yvonne: “Ik heb niets meer gehoord van D.B. Geen advocaat, geen briefje. Goh, heel vreemd. Hoe zou dat nou komen?”

Spionnenvlog

De spionnenvlog van Yvonne, waarin ze een exclusief kijkje geeft achter de schermen van haar juice- en mode-imperium, kunt u bekijken via haar besloten juicekanaal. Lid worden van deze betaalde Telegram-chat kan via Petje.af.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen