Caroline van der Plas krijgt excuses van BNR, nu gesloopt door NPO-ster

Caroline van der Plas heeft excuses gekregen voor de manier waarop ze gisteren bejegend werd op BNR Nieuwsradio, meldt ze. Ondertussen wordt ze gesloopt door een tv-ster van de NPO.

Tim den Besten en Caroline van der Plas © RTL, NPO

Caroline van der Plas kreeg het gisterenochtend aan de stok met presentator Bas van Werven tijdens een interview op BNR Nieuwsradio. Zij was niet gediend van de manier waarop ze door hem bejegend werd. Er ontstond een enorme radioruzie, die ertoe leidde dat hij haar ophing zonder dat ze nog wat kon zeggen.

Excuses voor Caroline

Inmiddels liggen er excuses van de radiozender, meldt Caroline in een twitterbericht. “BNR heeft excuses aangeboden. Wat ik zeer waardeer. Streep eronder en door”, zegt ze.

VPRO-ster Tim den Besten vindt die excuses helemaal niet nodig. Hij ergert zich helemaal groen en geel aan Caroline en reageert op Instagram met een kotsende smiley op haar BNR-interview.

Tim gaat los

Tim plaatst vervolgens de headline van het Telegraaf-artikel ‘Wat is het geheim van BBB-voorvrouw Caroline van der Plas?’ in zijn stories. Tim geeft antwoord op die vraag: “Dat ze te dom is om haar eigen domheid te begrijpen.”

Dan in een volgende post: “Weet iemand of Caroline zelf kan poepen?”

Een volger van Tim: “Ja ik had haar keer te gast bij talkshow en toen ging ze heel lang naar de wc”

Geen reactie

Caroline heeft de stories van Tim bekeken, maar niet gereageerd:

Boze RTL-nieuwslezer

Ondertussen krijgt Caroline ook RTL Nieuws-lezer Boyan Ephraim over zich heen:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen