Bibi Breijman zorgt voor verbazing met Waylon-foto’s: ‘Wat is dit?!’

Bibi Breijman zorgt voor verbazing met de fotoserie van Waylon die ze gisteren, op Vaderdag, heeft geplaatst in haar stories op Instagram. “Dit is echt de lichtste vorm van payback ooit.”

Waylon en Bibi Breijman © Instagram

Het is behoorlijk vernederend voor Bibi Breijman: juicekanalen hebben ontdekt dat ze tijdens haar zwangerschap keihard is bedrogen door haar geliefde Waylon. Haar goede vriendin én juicekoningin Yvonne Coldeweijer sprak de verwachting uit dat ze hem zal verlaten, maar niets lijkt minder waar.

Eikel

Bibi heeft op Vaderdag namelijk een serie onvoordelige, maar toch liefdevolle foto’s verspreid van Waylon en hun kinderen. “En dit verdien jij gewoon even deze Vaderdag, Waylon. 😂😂😂 Onderga het maar gewoon. Komptie dan hè!”

Na de serie foto’s waarop Waylon er niet op zijn knapst uitziet, schreef Bibi aanvankelijk: “Zo hèhè, dat lucht op, maar ook eikels zijn lieve vaders.”

Binnen enkele minuten verwijderde ze dat en maakte Bibi ervan: “Zo hèhè, dat lucht op.”

‘Wat is dit?!’

Bibi zorgt bij showkenners voor verwarring. Heeft ze Waylon alweer vergeven? Yvonne: “Ik vind niet dat Waylon dit liefdesgebaar heeft verdiend op dit moment. Zeker niet al na twee dagen.”

RUMAG-presentator Farja Farvardin: “Ja, als dit helpt voor Bibi: lekker doen. Ik had het op een andere manier gedaan. Ik had zijn auto gepakt en het langs heel veel flitspalen gereden, een trap in z’n ballen gegeven. Maar het is niet mijn relatie. Het is hun relatie. Zoek het lekker uit met z’n tweeën.”

Farja ziet het plaatsen van onvoordelige foto’s niet als payback time. “Dit is echt de lichtste vorm van payback die ik ooit heb gezien. Dit zou niet mijn payback zijn. Nee!”

Puzzelen

RTL Boulevard-gezicht Vivienne van den Assem: “Het ligt er maar net aan hoe je het interpreteert.”

Collega Daan Nieber: “Heel Nederland kan weer heerlijk gaan puzzelen wat dit betekent.”

Bridget-bestie Clarice Stenger: “Ik denk dat ze gewoon zeggen: ‘Het kan naast elkaar bestaan. Hij kan iets heel vreselijks hebben gedaan, maar ook nog een leuke vent blijven en ik kan ook nog van hem houden en het kan ook nog goed komen.’”

Milde reactie

Tooske Ragas bij Shownieuws: “Ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet maken.”

Collega Albert Verlinde: “Ik denk dat zij gewoon iets heeft van: het is gebeurd, hartstikke vervelend en daar moeten we samen uitkomen.”

Story-baas Guido den Aantrekker: “Het is natuurlijk een vrij milde reactie, vind ik. (…) Ik zie het toch ook wel een beetje als een signaal van Bibi naar buiten toe, van: we mogen onze troubles hebben, maar we gaan er op een vrij speelse manier mee om. Het is een goed teken, denk ik.”

William Rutten: “Ik ben blij dit te zien. Er zijn twee kleine kinderen in het spel.”

Stories

De verbaasde stories van Yvonne:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen