‘André Hazes jr. wil dat Monique per direct stopt met Rachel-boycot’

André Hazes jr. wil dat Monique Westenberg per direct stopt met de boycot van zijn moeder Rachel, meldt hazoloog Yvonne Coldeweijer. “Ze heeft ja gezegd om de lieve vrede te bewaren.”

Rachel Hazes, André Hazes jr. en Monique Westenberg © NPO, Instagram

Rachel Hazes maakt ruzie met alles wat los en vast zit. Ook met haar kinderen André en Roxeanne heeft ze om toerbeurt bonje. Alleen als je tussen zes planken ligt en er veel geld aan je te verdienen valt hoor je d’r eigenlijk niet.

Hekel aan Mo

Aan wie Rachel misschien nog wel de grootste hekel heeft, is André’s knipperlichtverloofde Monique Westenberg. Zij heeft er tot nu toe alles aan gedaan om hun zoontje Dré weg te houden bij oma Rachel, maar André eist nu dat daar een eind aan komt, meldt hazoloog Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal.

André woont sinds de breuk met Sarah van Soelen nog altijd in bij zijn moeder Rachel. Na een jarenlange ruzie zijn de twee weer op goede voet gekomen met elkaar. Wel ligt ze nog steeds in de clinch met Roxeanne. Dat Rox nadrukkelijk in kamp-Monique zit, zal niet bijdragen aan hun verstandhouding.

‘André is er klaar mee!’

Yvonne heeft inmiddels vernomen dat André genoeg heeft van de situatie tussen Monique en Rachel. “André is er klaar mee! Al jarenlang houdt Monique hun zoontje we bij zijn oma, omdat de band tussen haar en Rachel erg slecht is. Beiden gunnen elkaar het licht niet in de ogen, maar daar maakt André nu een einde aan.”

André en Monique hebben net een romantische gezinsvakantie naar Amerika achter de rug, maar hun contact is naar verluidt weer bekoeld omdat hij zou vermoeden dat zij stiekem paparazzi heeft ingelicht over hun verblijfsplaats.

Ruggengraat

Nu is André behoorlijk streng voor Monique. “Hij heeft nu aangeven dat hij zo snel mogelijk een ontmoeting wil laten plaatsvinden tussen mini Dré en Rachel (ze hebben elkaar jaren niet gezien en hij is pas 5). Hij heeft tegen Monique gezegd: ‘Anders kun je een eventuele relatie tussen ons wel vergeten!’ Krijg nou wat: André met een ruggengraat. 😂”

En nu? “Monique heeft hiermee ingestemd om de goede vrede te bewaren. Ze wil immers nog altijd mevrouw Hazes worden en in de luxe villa blijven wonen. Binnen nu en een aantal weken gaat de verzoening dus plaatsvinden en ziet mini Dre zijn oma weer! Interessante ontwikkelingen.”

Amerikatrip

De Amerikatrip van André en Monique:

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen