Albert Verlinde zeikt Gordon weer eens af: ‘Dit is gewoon decadent!’

Gordon is weer eens flink aan de beurt. Na Victor Vlam, Evert Santegoeds en Angela de Jong wordt de naar Dubai geëmigreerde entertainer ook nog eens afgebrand door mediavijand Albert Verlinde.

Albert Verlinde en Gordon © Shownieuws

Hij hoeft maar één stap in de schijnwerpers te zetten of de negatieve reacties barsten weer los: de relletjes rond Gordon beginnen inmiddels gewoon te vervelen. Na Victor Vlam (‘schandalig dat hij Dubai promoot’), Evert Santegoeds (‘hij is zó ordinair‘) en Angela de Jong (‘narcistische kleuter‘), krijgt Gordon nu ook Albert Verlinde over zich heen.

Middelvinger

Albert zat gisteren aan de desk van Shownieuws en daar ging het onder meer over de veelbesproken hondjes van Gordon. Die beestjes hebben een heuse Gucci-kamer gekregen van hun baasje. “Wat ik het grappige hieraan vind is dat die honden dan heel vaak een meter ervoor gaan liggen, hè?”, aldus commentator Anouk Smulders.

Geestig, vindt Albert. Hij sneert: “Want hebben hondjes een middelvinger? Nee, hè?”

Anouk: “Hoe kom je hier nou weer bij?”

Hondjes in airco

Gordon heeft in Boerderij Van Dorst onthuld dat zijn hondjes ’s middags worden uitgelaten door een uitlaatservice. Die brengt de hondjes dan naar een hal met airconditioning.

Het levert een diepe zucht op van Evert Santegoeds. Anouk: “Nou, jij zegt dat, maar ik vind het helemaal niet zo gek in Dubai met vijftig graden, maar dat vinden wij natuurlijk allemaal heel bizar.”

Presentatrice Airen Mylene: “Met dit type hond.”

Vuitton-rugzakje

De hondjes van Gordon hebben nu ook een Louis Vuitton-rugzakje gekregen (zie onderstaand). Anouk vindt het geweldig: “Ja, sorry, ik moet hier heel erg om lachen. Dit is natuurlijk een beetje een grapje.”

Albert vindt het níet om te lachen. “Het is natuurlijk wel een decadent grapje, hè? Hij zat dus met Anouk bij dat Boerderij Van Dorst en dan zie je dat Anouk haar kinderen juist heel simpel opvoedt in een iets te klein appartement en allemaal kamertjes. Dat zijn echte kinderen, en dit zijn honden. En dan wordt dit dan uitgelicht. Ik vind het gewoon raar.”

Smokkelhonden

Anouk: “Ja, maar ieder z’n ding. We weten toch niet beter van hem?”

Albert plagend: “Misschien zijn het smokkelhonden, dat weet je niet.”

Anouk geschrokken: “Nou, hou eens op! Hoe kom je daar nou weer bij?”

Instagram

Gordons hondjes en hun rugzakjes:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon weer eens onder vuur. Sappig of oud nieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen