Yvonne Coldeweijer schopt het tot Even Tot Hier, Shownieuws afgezeken

Yvonne Coldeweijer is gisterenavond bezongen door MEAU in de kijkcijferhit Even Tot Hier. Ze zong een parodie op haar liedje Dat Heb Jij Gedaan. “Ze heeft RTL Boulevard en Shownieuws ingehaald!”

Even Tot Hier en Yvonne Coldeweijer © BNNVARA

Het lijkt erop dat Yvonne Coldeweijer onbedoeld behoorlijk wat sympathiepunten heeft gescoord door de dubieuze wijze waarop BNR Nieuwsradio en Talitha Muusse haar probeerden te tackelen. Gisteren werd de juicekoningin zelfs toegezongen voor het oog van 1,4 miljoen kijkers in de televisiehit Even Tot Hier.

Yvonne op het schild

Jeroen Woe en Niels van der Laan lieten een compilatie zien van deskundigen uit RTL Boulevard en met name Shownieuws die zuur reageren op de komst van juicekanalen als die van Yvonne. “De roddelpers is hier volledig ingehaald door die juice channels”, aldus Jeroen.

Niels: “Ja, juice channels, onze online roddelkanalen die van alles het internet op gooien, sneller dan de bladen en tv-programma’s dat kunnen.”

Jeroen: “Ja, en de belangrijkste is zij: Yvonne Coldeweijer.”

‘Niet gelukt!’

Talitha heeft een snuiffilmpje opgenomen, dat anoniem naar Yvonne gestuurd en die heeft het na hoor en wederhoor met drie slagen om de arm gepubliceerd. Nu roept Talitha overal in de media hoe schandalig dat is. Kansloos, vindt Niels. “We kennen Talitha allemaal van Op1, hè? Ja, je moest heel snel kijken, want ze was ook heel snel weer verdwenen.”

Jeroen: “Yvonne Coldeweijer stonk er in elk geval níet in. Ze heeft die video wel laten zien, maar alleen in haar besloten chatgroep en ze heeft er bijgezegd dat het waarschijnlijk wel eens een nepvideo zou kunnen zijn.’

Niels: “Dus het is niet helemaal gelukt, hè? Yvonne is ook geen onderzoeksjournalist, hè?”

Jeroen: “Nee, maar ze is gewoon veel sneller en brutaler dan Shownieuws en Boulevard bij elkaar.”

Not amused

Roddelbladen zijn volgens Niels de fossielen van de roddelindustrie. “Ze is zeker sneller dan de bladen, want een weekblad heb je in deze tijd niks aan, hè? Want in één week heb je bij Dreetje al drie vrouwen gemist en bij Douwe Bob al zeventien kinderen.”

Jeroen: “Maar de showprogramma’s op televisie zijn helemaal not amused.”

Er werd een compilatie ingestart van allerlei showdeskundigen die heel zuur zijn over de juicekanalen. Jeroen: “Ja, maar het is gewoon een feit, hè? Yvonne heeft ze ingehaald.”

MEAU

MEAU kwam vervolgens op om een parodie op haar liedje Dit Heb Jij Gedaan te zingen. “Ze waren deskundig, ze waren beroeps, maar nu zijn ze niks meer, ze hebben geen scoops”, zong ze onder meer. “Omdat er een meisje was als een vreselijke droom, die de juice heeft gestolen, de roddels geroofd.”

“Jij hebt spionnen, die hebben zij niet. Ze zijn steeds te laat, elke show, ieder blad. Zou een moord doen zodat ‘ie als eerst weer iets had. Oh dat klotegevoel, ze kunnen wel gaan, ze kunnen wel weg en dat heb jij gedaan.”

Fragment

Het fragment ziet u onderstaand. Yvonne heeft er met een hartje en een geëmotioneerde smiley op gereageerd.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Shownieuws hoopt op de val van Yvonne Coldeweijer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen