Thom Hoffman verbijstert mannen van VI: ‘Hij is niet goed bij z’n hoofd!’

Thom Hoffman verbijstert de mannen van Vandaag Inside met zijn opmerking dat hij het programma van de buis af wil. “Hij heeft het programma nog nooit gezien! Waar haalt hij het vandaan, joh?”

Thom Hoffman en Johan Derksen © SBS 6

Het is volgens Thom Hoffman hoog tijd dat er definitief korte metten gemaakt wordt met Vandaag Inside. De druppel is voor hem de aanval van Johan Derksen op Eva Jinek. Hij noemde haar een ‘oncollegiaal loeder‘. Van die kritiek trekt Johan zich niets aan, want gisteren begon hij wéér met het bashen van de ‘schijnheilige en laffe‘ Eva.

Druiloor

Wat vindt Johan van de kritiek van Thom? “Thommetje Bijrol? Ik heb me er wel mee vermaakt. Zo’n man zegt gewoon: ‘Ze moeten weg! Wegwezen, wegwezen! Kappen!’ En dan vervolgens zegt hij: ‘Ik heb het programma nog nooit gezien!’ Ik denk: dát is nog eens een goed argument om iemand weg te sturen”, reageert de voetbalkenner in Vandaag Inside.

Hij vervolgt: “Weet je wat het ergste was? Dat had Kaag ook, hè? Die had ook zo’n opmerking van: ‘Ik hoorde dat het is voortgekomen uit een voetbalprogramma. Nou ja, dan weet je het wel.’ Hij had ook zoiets. Wij mogen van hem alleen over voetbal praten, maar over de actualiteit mogen alleen B-acteurs praten. Ik moet er echt om lachen, om zo’n druiloor.”

Verschrikkelijk

Wilfred Genee reageert cynisch op de kritiek van Thom. “Ik was kapot na die vrijdagavond. Naar bed gegaan, niet geslapen. Het was verschrikkelijk.”

Johan: “Dit is walgelijk wat die man doet. Die kijkt weer met dedain op het voetbalvolk neer, weet je wel. Wie is hij dan? Een Jan Lul-acteur die nog nooit in een fatsoenlijke film gezeten heeft!”

‘Niet goed bij z’n hoofd’

René van der Gijp vindt zo’n Thom echt lachwekkend. “Die man is niet goed bij z’n hoofd, joh.”

Johan: “Die man neemt zich een houding aan, waarvan ik denk: waar haal je het vandaan, joh?”

Waar kennen we Thom eigenlijk van? René: “Dokter Tinus! Dokter Tinus! Hahahahahhaa.”

Gedurende de hele uitzending van VI werden fragmenten van Thoms beklag te pas en te onpas ingestart, tot hilariteit van de heren aan tafel.

Fragment

Een fragment uit VI:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de fragmenten waarin Thom Hoffman zijn walging uitspreekt nog héél lang voorbij gaan komen in VI?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen