Thierry Baudet met grote primeur op Weekend-cover: ‘Ik word vader!’

Thierry Baudet kondigt vandaag groots op de cover van weekblad Weekend aan dat hij vader wordt van een jongetje. “Over 25 jaar is mijn zoon klaar om mij op te volgen”, grapt de politicus.

Thierry Baudet © RTL

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet onderhoudt al jaren warme banden met de roddelbladen. Ditmaal gunt hij weekblad Weekend een grote primeur. De politicus onthult op de cover van het blad dat hij vader wordt van een jongetje. “Ik ben, als deze Weekend verschijnt, 23 weken zwanger”, vertelt zijn vriendin Davide.

‘Het is een jongetje!’

Thierry en Davide hebben het nieuws goed geheim weten te houden. “We hebben iets langer gewacht met het vertellen aan de buitenwereld en dat vind ik eigenlijk wel fijn”, zegt ze. Ook het geslacht van de baby maakt ze al bekend: “Het is een jongetje!”

Davide is vooral nieuwsgierig naar de oogkleur van hun zoontje. “Of hij straks ook groene ogen heeft zoals Thierry, of misschien blauwe, dat zou ook nog kunnen. Ik heb bruine ogen, maar een van onze ouders heeft blauwe ogen. Ik ben daar heel nieuwsgierig naar.”

Forum-baby

Wordt hun zoon een echte Forum-baby? “Over 25 jaar is mijn zoon klaar om mij op te volgen”, grapt Thierry. “Nee hoor, hij moet lekker zijn eigen gang gaan.”

Thierry zelf is in elk geval geenszins van plan om een stapje terug te doen op het politieke toneel nu hij papa wordt. “Ik denk niet aan stoppen. Ik voel me nu just nog meer gedreven om Nederland beter te maken, voor die kleine. Davide en ik zullen onderling afspreken hoe we het doen.”

Niet als Pechtold

Wel heeft Thierry besloten dat hij geen vader wil worden zoals Alexander Pechtold, die zijn kinderen weinig zag tijdens zijn politieke carrière. “En toen vroegen ze hem: ‘Was dat het waard?’ En toen zei hij nee. Echt zielig.”

Op dit moment is Thierry op huizenjacht, zodat ze hun kind een grotere woning kunnen bieden. Waar kijken ze rond? “Ik denk dat we de komende paar jaar nog wel in Amsterdam blijven en daarna in een andere fase komen.”

Weekend-cover

Het grote interview met Thierry Baudet kunt u deze week lezen in de nieuwe Weekend. De politicus onderhoudt warme banden met de roddelbladen. In december gunde hij de primeur van zijn trouwfoto’s nog aan de Story. En niet veel later keuvelde hij in de Privé met zijn bewonderaar Bram Moszkowicz.

De cover van de nieuwe Weekend:

Fragment

Thierry en Davide over hun zwangerschap:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Thierry Baudet op de cover van Weekend. Prima of bedenkelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen