Talitha Muusse baalt na Yvonne-rel: ‘Ik krijg allemaal haatreacties!’

Talitha Muusse baalt er ontzettend van dat ze na het misleiden van Yvonne Coldeweijer zoveel ‘haatreacties’ krijgt. Die zijn volgens de BNR-presentatrice allemaal afkomstig van Yvonne’s volgers.

Talitha Muusse en Yvonne Coldeweijer © YouTube

Yvonne Coldeweijer is op een vrij dubieuze wijze misleid door BNR Nieuwsradio en Talitha Muusse. Sterker nog: BNR blijkt te hebben gerommeld met het snuiffilmpje waarmee ze Yvonne op het verkeerde been zette. Ondertussen is Talitha vooral druk met het feit dat ze zoveel ‘haatreacties’ zou krijgen van Yvonne’s volgers.

‘Achterlijk wijf!’

Heel erg vervelend, vindt Talitha het. Ze zegt in het roddelprogramma Allures: “Nu met Yvonne was het echt ehh… Aan het begin was het alleen maar love. Toen we die actie hadden gedaan was het alleen maar: ‘Goede actie!’, en: ‘Goed gedaan!’ Maar daarna sloeg het ook weer om toen zij over mij ging posten.”

Ze vervolgt: “Eerst kreeg ik normale reacties van: ‘Goed dat je het aan de kaak stelt’ enzo. Daarna kreeg ik echt al haar volgers en dat was echt van: ‘Achterlijk wijf!’, ‘triest!’, ‘sneu figuur’, ‘je doet alles voor de aandacht’, ‘laat haar met rust’. Het was helemaal vol van haat.”

Aandacht nodig?

Talitha krijgt vaak de kritiek dat ze ogenschijnlijk zoveel aandacht nodig heeft, onder meer van Angela de Jong. “Dat vind ik altijd het slechtste argument wat mensen kunnen geven. De essentie van je werk is dat je iets publiceert en dat is geslaagd op het moment dat veel andere media dat overnemen.”

Ze vervolgt: “Ik vind het altijd zo’n flauw argument. Dat is tegen een zwemmer zeggen van: ‘Je ligt wel veel in het water.’ Het is ons dagelijks werk om dat te doen, heel raar.”

Pittige werk

Hoe kijkt Talitha terug op de Yvonne-rel? “Het was echt een hele pittige week. Die maandag stond ik om 5.00 uur of 5.30 uur op ofzo. Ik wist dat het bericht van BNR eruit ging, maar we hadden niet verwacht dat het zó’n grote storm zou worden to be honest.”

Uiteindelijk is het niet Yvonne, maar Talitha die tijdens deze rel de meeste kritiek heeft gekregen. Ook Yvonne heeft hard naar haar uitgehaald. “Ja, echt zuur, zo van: ‘Mislukte Op1-presentator!’, en: ‘Wie ben jij dan?’ Dat is misschien haar stijl.”

Geslaagd

Als Talitha wordt gevraagd of ze haar onderzoek naar Yvonne en haar werkwijze geslaagd vindt, antwoordt ze volmondig ‘ja’.

En of ze graag in de schijnwerpers staat? “Ja.”

Allures

Talitha in het roddelprogramma Allures:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen