Qmusic ontkent dat Marieke Elsinga loog over radiopauze: ‘Klopt niet’

Qmusic ontkent dat Marieke Elsinga heeft gelogen over de reden van haar radiopauze. Yvonne Coldeweijer speculeert dat ze misschien wel heeft meegedaan aan Wie is de Mol. “Dat klopt niet.”

Marieke Elsinga © Instagram, RTL

Marieke Elsinga is aankomende maandag weer van de partij: dan keert ze na een radiopauze van anderhalve maand terug in de ochtendshow van Qmusic. Ze stopte om een burn-out te voorkomen en daar is ze naar eigen zeggen in geslaagd. Maar klopt het wel helemaal wat de presentatrice zegt? Of speelt hier toch iets anders?

Marieke in Wie is de Mol?

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer speculeert dat Marieke misschien wel een beetje gejokt heeft over haar afwezigheid. “Heeft Mariek niet gewoon meegedaan met Wie is de Mol ofzo? 😏”, speculeert ze op haar juicekanaal.

Het zou Yvonne niets verbazen. “Toen ik kandidaat was (2017) waren we ook vijf weken weg en waren de opnames ook in mei… Je moet je dan die gehele periode verstoppen, ook al lig je er eerder uit. Anders kunnen fanatieke mensen gaan terugrekenen hoe lang je in het program zat 😂. Geen idee hè, ik roep alleen dat het zou kunnen!”

‘Dit klopt niet’

Qmusic maakt direct korte metten met deze speculaties, voordat het een eigen leven gaat leiden. “Dat kan ik ontkennen!”, zegt een woordvoerder van het radiostation.

Het ligt ook niet erg voor de hand dat Marieke gelogen zou hebben over haar radioafwezigheid. Veel mensen zullen het immers niet pikken als een BN’er fysieke of geestelijke klachten zou faken om een deelname aan een tv-programmaatje te verhullen. En in dit geval al helemaal de trouwe en bezorgde luisteraars van Marieke niet.

Update 12.25 uur

Yvonne reageert: “Veel DM’s van mensen die Marieke hebben gespot de afgelopen weken, dus het ziet ernaar uit dat Marieke daadwerkelijk haar rust heeft gepakt!”

“Het schijnt dat de opnames van Wie is de Mol dit jaar in september zullen plaatsvinden… Zoveel zin weer in het volgende seizoen. 😍”

Instagram

Marieke kondigde vanochtend haar terugkeer op de radio aan:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kan een BN'er het überhaupt maken om lichamelijke of geestelijke klachten te faken om een deelname aan Wie is de Mol te verhullen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen