Nikkie Plessen zorgt voor onrust bij volgers: ‘Sterven haar tenen af?’

Nikkie Plessen, de geplaagde modekenner van RTL Boulevard, zorgt voor onrust bij haar volgers. Ze heeft namelijk een foto geplaatst waarop haar voeten in twee modieuze marteltuigjes zitten.

Nikkie Plessen © Instagram

Boze tongen fluisteren dat Nikkie Plessen haar selfiecamera inmiddels vaker ziet dan haar eigen kinderen: de héle dag door paradeert ze in allerlei verschillende outfitjes door de feed van haar half miljoen Instagram-volgers. Ze draagt altijd ontzettend gezellige outfitjes, maar met haar hakken laat ze veel mensen nu ontzettend schrikken.

‘Zo pijnlijk!’

Nikkie heeft namelijk twee modieuze marteltuigjes aan haar voeten zitten, waar haar tenen helemaal wit bij wegtrekken. “Dat je op die hoge hakken kan lopen… Pijn in de tenen…”, zegt Rebecca.

Ook Linda is bezorgd: “Je voetjes zien er pijnlijk uit, zo in je schoen gefrot.”

Het is geen schoeisel om op te lopen, vindt Debrah. “Staat prachtig maar: auwww, die tenen…”

Ene F. Eetlover heeft juist helemaal geen moeite met Nikkie’s naaldhakken. “Ze mag met haar naaldhakken bovenop me staan zolang als ze wil”, zegt hij onder haar post.

‘Sterven ze af?’

De foto van Nikkie’s voeten maken ook op Twitter het nodige los. Showbizzcommentator Shining Ellen zegt: “Goeie pasvorm, #auw.”

Marieke daarop: “Die heeft hele koude tenen aan het einde van de dag 🤔”

Ellen weer: “Denk dat er minstens drie tenen zijn afgestorven.”

Het is volgens Ellen echt niet normaal om daarmee rond te lopen. “Als ik moet kiezen ga ik zeker voor de Crocs. Ik hou van hakken maar dit ziet er niet uit. Ziet er zóóó pijnlijk uit.”

Daphne Deckers

Daphne Deckers is om die reden ook gestopt met het dragen van hakken. “Ik kan het nauwelijks opbrengen om ergens hoge hakken voor aan te trekken”, schreef ze onlangs in de Vrouw. “Waarom moet je als vrouw eigenlijk met een reden op de proppen komen waarom je geen hakken draagt?”

Ze vervolgt: “De enige échte reden is: ze doen pijn aan je poten. (…) Ze dwingen je hele lichaamsgewicht op je voorvoet, en zijn een ware marteling voor de kleine botjes in je tenen. Wanneer je lang moet staan, doen ze echt pijn. En het gekke is: daar zijn de meeste vrouwen het roerend mee eens.”

‘Ik protesteer!’

Vrouwen moeten opstaan tegen deze vorm van marteling, vindt Daphne. “Een man komt toch ook gewoon op spekzolen?”

Daphne stopt ermee. Zij wil geen hakken meer aan naar BN’er-feestjes. “Nu ik twee jaar nagenoeg geen hakken heb gedragen, zit ik nog te veel in de relaxmodus om mezelf te willen kwellen.”

Twitter

De Twitter-onrust over Nikkie:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u alweer zin in het volgende optreden van Nikkie Plessen in RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen