Jan Roos met bizarre uitspraken over Carlo Boszhard en Patty Brard

Jan Roos laat zich in een interview met Nieuwe Revu van een héél andere kant zien. Hij doet uitspraken over Carlo Boszhard, Patty Brard en Tim Hofman die zijn volgers bizar in de oren zullen klinken.

Patty Brard, Jan Roos en Carlo Boszhard © SBS, YouTube, RTL

BN’ers houden hun hart vast als ze aan bod komen in RoddelPraat. Vooral Jan Roos staat erom bekend sterren tot op het bot te fileren. Achter al die hysterie zit echter ook gewoon ‘een volwassen man’, vertelt hij in gesprek met Nieuwe Revu. En die volwassen man blijkt buiten RoddelPraat om ook aardige dingen over BN’ers te kunnen zeggen.

‘Carlo enorm talent’

Het zal voor zijn trouwe volgers bizar in de oren klinken, maar Jan laat zich tegen journalist Andries Jelle de Jong positief uit over zowel Carlo Boszhard, Patty Brard als Tim Hofman. Hoewel hij hen stuk voor stuk behoorlijk heeft aangepakt in het afgelopen jaar, heeft hij ook waardering voor deze sterren.

Met Carlo heeft hij veruit het grootste conflict. De RTL-ster heeft zelfs aangifte tegen hem gedaan vanwege het verspreiden van geruchten over grensoverschrijdend gedrag. Toch heeft Jan ook respect voor hem. “Ik vind Carlo Boszhard een enórm talent. Zijn presentatie en in De TV Kantine hoe hij dat gedaan heeft is niet te geloven knap.”

Nare verhalen

Juist daarom vindt Jan het naar eigen zeggen ook lastig om zulke verhalen over Carlo te brengen. “Het is dan toch een beetje vervelend als er hele nare verhalen over iemand rondgaan. Het verhaal van hem is niet zo heel ernstig hoor, behalve dat hij zijn handen niet thuis kan houden. Ja, dat is door meerdere mensen bevestigd aan ons.”

Hij vervolgt: “Waar het eigenlijk om gaat is het verhaal in Story. Die hadden het over een RTL-presentator en ze wilden niet zeggen wie het was. Daar kwamen ze maar niet mee, dus toen hebben wij naar buiten gebracht dat het over Carlo Boszhard ging. Verder heb ik niets tegen de man.”

Lieve vrouw

Carlo vindt hij dus een groot talent, maar hoe denkt hij over Patty? “Ja, die lieve vrouw heeft eigenlijk niet zo veel fout gedaan in d’r leven. Ze heeft wel wat meningen, maar dat is d’r vak. Ach ja, ik vind het een lieve meid. Ze doet d’r best. Volgens mij is ze 72 en ze doet het toch maar mooi. Het is geen nare vrouw.”

Patty is niet zo’n fan van Jan. “Dat ze me een lul vindt begrijp ik wel, want ik heb natuurlijk wel wat onaardige dingen gezegd, maar volgens mij is het een aardig mens.”

Aardige gozer

En Tim Hofman dan? “Tim Hofman vind ik een aardige gozer. Ik ken hem persoonlijk en het is een aardige vent. Het is natuurlijk een beetje een Amsterdamse theatrale treurwilg in de vorm van dat hij rokjes wil dragen en oorbellen en z’n nageltjes lakt enzo, maar dat hoort erbij als je daar woont. Dan ben je lekker hip en in de war. In den beginne is het gewoon een heel aardige gozer.”

Wel lag Jan met Tim in de clinch over zijn Televizier-uitsluiting. “Tim heeft er nogal een handje van om continu het morele kompas uit te hangen van alles en iedereen, maar blijkbaar niet als het hem commercieel niet uitkomt. Dan vind ik je hypocriet, maar ik heb geen ruzie met hem.”

Interview

Het videoverslag van het Nieuwe Revu-interview met de bizarre uitspraken van Jan Roos kunt u onderstaand bekijken:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jan Roos is positief over Carlo Boszhard, Patty Brard én Tim Hofman. Wie van dit drietal ziet u het liefst op televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen