Hélène Hendriks verbaast kijkers: ‘live’ op twee zenders tegelijk

Hélène Hendriks was gisterenavond te zien op twee tv-zenders tegelijk: ze presenteerde op SBS 6 de talkshow HLF8, terwijl ze op Veronica het voetbal voorbeschouwde. En dat allebei live?!

Hélène Hendriks © SBS 6

Het begint inmiddels wel heel kolderieke vormen aan te nemen: Hélène Hendriks stáát al bekend als de presentatrice die vooral bezig is met het invallen voor anderen, maar nu zijn we op het punt aanbeland dat Talpa zich zelfs genoodzaakt ziet om haar in te zetten op twee tv-zenders tegelijk. Ze was gisterenavond gelijktijdig te zien op SBS 6 en Veronica.

Kijkers verbaasd

Veel kijkers reageerden verbaasd toen ze Hélène tijdens het zappen voorbij zagen komen in twee ogenschijnlijke live-uitzendingen, maar toch in twee verschillende outfits. En ze praatte ook nog eens over hetzelfde onderwerp: de wedstrijd Feyenoord – Olympique Marseille.

Zowel in HLF8 als in de voorbeschouwing op Veronica blikte Hélène vooruit op deze halve finale van de Conference League. “Maar dit is toch beide live? Ik ben even in de war…”, twitterde Joyce. En Erwin: “Huh. Hélène Hendriks is bij HLF8 te zien en ook op Veronica bij de voorbeschouwing van Feyenoord, lol.”

HLF8 niet live

Hélène maakte aan het begin van de HLF8-uitzending echter duidelijk dat dat programma voor één keer níet live was. “Voordat we verder gaan is het misschien even goed om te zeggen dat deze uitzending dus níet live is. Deze is vanmiddag opgenomen”, zei de presentatrice.

Waarom dan? “Dat heeft alles te maken met die wedstrijd van Feyenoord zometeen tegen Olympique Marseille, die ik over een half uur op Veronica samen met Kees Jansma en Bert van Marwijk samen ga voorbeschouwen. Het is een beetje gek als je op twee zenders bent, maar vandaar dat deze dus niet live is.”

Personeelstekort

Kennelijk is er nu ook al een personeelstekort bij Talpa, want HLF8 zag zich niet eerder genoodzaakt om niet live uit te zenden. “Gaat lekker bij Talpa als je enkel en alleen Hélène Hendriks hebt om programma’s op te vullen”, twittert Michel.

En iemand anders: “Het gaat niet goed met John de Mol. Hij moet nu zelfs Hélène Hendriks twee keer tegelijk inzetten om op de kleintjes te letten. Terwijl ze HLF8 presenteert doet ze ook live de voorbeschouwing op Feyenoord. Best knap van haar.”

Tweet

Eén van de tweets hierover:

https://twitter.com/Hippezutphen/status/1522277743156776961

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet SBS 6 niet gewoon de stekker trekken uit HLF8?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen