Eva Jinek uitgescholden door ex-date Erica Meiland: ‘Wat een muts!’

De shitstorm rond Eva Jinek is nog steeds niet gaan liggen. Ditmaal laat Sander van Betten, die geruime tijd in het nieuws was als de date van Erica Meiland, van zich horen. “Wat een muts!”

Sander van Betten en Eva Jinek © Instagram, RTL

Eva Jinek is de laatste tijd erg negatief in het nieuws. Niet vanwege haar megavakanties of haar inzakkende kijkcijfers, maar vanwege haar vermeende hypocrisie en backstabberij. Volgens Johan Derksen heeft ze op een feestje na haar seizoensfinale gedanst op het graf van VI. Critici hekelen haar houding jegens VI, gezien haar eigen gedragingen op tv.

‘Wat een muts!’

Wat vindt Sander van Betten ervan? De ex-date van Erica Meiland haalt genadeloos hard uit naar de talkshowster van RTL 4. Hij kan zich volledig vinden in de omschrijving van Johan, die haar een ‘oncollegiaal loeder‘ noemde. “Precies!”, twittert de privédetective.

Eva zat vrijdag in de talkshow van Beau van Erven Dorens, waar ze ontkende op het graf van VI te hebben gedanst. Erg merkwaardig, vindt Sander, omdat ze volgens de sterren van VI slechts heeft gezegd het niet meer te herinneren. “Wat een muts die Jinek! Ze had teveel gezopen en nu weet ze het niet meer! Troela! Bah!”, briest hij.

ADHD-typje

Gelukkig voor Eva vroeg haar collega Beau níet naar de massale kritiek op het feit dat ze in haar talkshow zélf heeft gelachen om aanranding. En juist dat is wat ze de mannen van VI ernstig kwalijk nam.

Vriendendienst van Beau of niet, Sander kijkt véél liever naar hem dan naar Jinek. “Geef maar een gil als Beau er is… Dat overspannen, overdreven ADHD-typje hoef ik niet”, twitterde hij een tijdje geleden reeds. En: “Zouden er echt mensen zijn die anderhalf uur Jinek kijken?!”

Duizenden reacties

Eén ding is zeker: Eva houdt de gemoederen flink bezig. Alleen al op de Facebook-pagina’s van RTL Boulevard en Shownieuws is er afgelopen week duizenden keren gereageerd op de tv-ruzie tussen Eva en Johan.

Eva wordt daar volop gewantrouwd. “Ik heb vol verbazing zitten luisteren wat er bij Beau verteld werd door Jinek”, zegt Jacqueline bijvoorbeeld op de Boulevard-pagina.

En Johan: “Je zag aan haar gezicht dat ze loog.”

Onbehouwen boer

Toch zijn er ook mensen die partij trekken voor Eva. Ingrid gelooft bijvoorbeeld niets van Johan. “Die vent roept alleen maar wat op tv en bij zijn fans scoort. En als het verkeerd uitpakt verandert hij zijn verhaal. Nee, die geloof ik voor geen meter. Een onbehouwen boer vind ik het, die denkt alles te kunnen maken. Alles voor de kijkcijfers.”

En Els: “Waarom zou je Derksen wel geloven en Jinek niet!! Een man die ook al liegt over een bizar kaarsenverhaal!!!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Beau van Erven Dorens vroeg Eva Jinek niet naar het opgerakelde talkshowmoment waarin ze zélf lachte om aanranding. Afgesproken werk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen