Canadese zangeres (18) draagt shirt van duizend euro in Beau: ‘Bizar!’

Het Canadese zangtalent Lauren Spencer-Smith (18) zorgt voor ergernis met het T-shirt dat ze gisterenavond droeg in de talkshow van Beau van Erven Dorens. “Dit is niet normaal.”

Lauren Spencer-Smith © RTL

Dankzij veel bekeken TikTok-filmpjes timmert het Canadese zangtalent Lauren Spencer-Smith behoorlijk aan de weg. Gisteren gaf ze een optreden in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Ze stond daar op het podium in een T-shirt van het peperdure Balenciaga en dat stoort een aantal kijkers ontzettend. Zij vinden dit buitensporig voor een meisje van 18.

Duizend euro

Maikel Kat, oud-SP-raadslid in Zaandam, heeft opgezocht hoe duur dit T-shirt is. “Waarom staat zo’n jong meisje in een T-Shirt van 1.000 euro?! Wat voor wereldbeeld is dat. En iedereen vindt het normaal”, twittert hij.

Kijker Tim denkt wel te weten waarom. “Omdat niemand weet dat dit 1.000 euro kost. Ik zou denken dat je dit uit zo’n graaibak met afgeprijsde meuk bij de Zeeman kunt kopen.”

Ene Gerrit: “Degenen die op dit soort veel te dure spullen kicken weten het wél, en daar doen ze het voor: indruk maken.”

‘Zoek een leven!’

Kijker Linda vindt het belachelijk dat er ophef wordt gemaakt over haar T-shirt. “Misschien omdat ze er hard voor werkt, en omdat zij het mooi vindt. Pfff, waarom hou jij je daar mee bezig? Zoek een leven in plaats van opzoeken wat haar T-shirt kost.”

Indruk maken met een T-shirt heeft deze Lauren bovendien helemaal niet nodig, vervolgt Linda. “Heeft ze niet nodig. Ze maakt al indruk met haar stem.”

Slecht verhaal

Niet alleen Lauren, maar ook haar gastheer Beau van Erven Dorens ligt onder vuur. Hij vroeg haar namelijk of ze al geblowd had in Amsterdam. “Serieus, ga je nu naar wiet vragen? Dit is zo’n slecht verhaal. Je geeft haar een ongemakkelijk gevoel en zet Nederland als stereotype drugstoerismeland neer”, briest Krista.

En Els: “Kom op, Beau, is dat nou werkelijk waar je het over wilt hebben met zo’n jonge Canadese zangeres? Over wiet en coffeeshops en dat in A’dam iedereen blowt en dat het hier altijd regent? Kon je niet iets vragen over haar muziek? Zo slecht dit!”

Tweet

De tweet over Laurens T-shirt:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het belachelijk dat deze Lauren een T-shirt van duizend euro draagt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen