Angela de Jong geeft Talitha Muusse flinke dreun: ‘Falende stagiaire!’

Angela de Jong, die door Yvonne Coldeweijer wel eens haar showbizzmoeder is genoemd, deelt een flinke dreun uit aan Talitha Muusse. Ze ziet haar als een ‘stagiaire die hopeloos faalde’ bij Op1.

Talitha Muusse en Angela de Jong © NPO, RTL

Talitha Muusse genoot er maandag zichtbaar van: talloze media trokken bij haar aan de bel voor een interviewaanvraag. De reden? Ze heeft geprobeerd om Yvonne Coldeweijer een oor aan te naaien door haar in de val te lokken met een heus snuiffilmpje, maar dat is niet echt gelukt. Sterker nog: Talitha en haar team bij BNR staan behoorlijk in hun hemd.

Angela valt Talitha aan

Het filmpje waarop Talitha net doet alsof ze cocaïne snuift is weliswaar gepubliceerd door Yvonne, maar alleen in haar besloten chatgroep met drieduizend leden. Erger nog voor Talitha: Yvonne pleegde ook nog eens hoor en wederhoor. Nog erger? Yvonne hield in haar commentaar bij de snuifvideo wel drie slagen om de arm.

AD-diva Angela de Jong begrijpt dan ook totaal niet waarom Talitha en BNR zich momenteel zo op de borst kloppen. “Ik weet nog steeds niet wat er nu precies ‘bewezen’ is. Maar bij BNR stonden ze op de tafel te dansen. Ze hadden haar ontmaskerd, hoera”, schrijft ze in haar gevreesde column.

‘Waar is de Emmy?’

Talitha zat gisteren samen met BNR-hoofdredacteur Mireille van Ark aan tafel bij Khalid & Sophie. Ze deden volgens Angela net alsof ze ‘die dag de scoop van hun leven hadden beleefd’. “Waar blijft die Emmy, zag je ze denken.”

Angela is totaal niet onder de indruk van Talitha, die ze ‘onze nationale millennial’ noemt. “Talitha hoopte op zelfreflectie bij Yvonne, zei ze met een stalen gezicht. Ik proestte het uit.”

Aandachtzoeker

Eigenlijk is Talitha volgens Angela niet veel meer dan ‘de stagiaire die hopeloos faalde als presentatrice bij Op1 omdat ze het basisprincipe van een interview niet snapte’. “En sindsdien alles en iedereen behalve zichzelf de schuld geeft van dat flagrante mislukken. Zij heeft het over zelfreflectie?”

Al met al krijgt Talitha als ‘professionele aandachtzoeker’ een flinke oorwassing van Angela. En vanochtend kreeg ze ook al Jan Dijkgraaf over zich heen. Hij ergert zich behoorlijk aan de ‘Grote Talitha Muusse Egoshow’, sneert hij in zijn Briefje van Jan.

Fragment

Talitha bij Khalid & Sophie:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen