Vriendengroep Lil Kleine maakt Jaimie Vaes zwart in de media

De vriendengroep van Lil Kleine verspreidt via de media roddels over zijn ex-vriendin Jaimie Vaes. Nadat ze eerder al Patty Brard bespeelden, spannen ze nu een juicekanaal voor hun karretje.

Farja Farvardin en Lil Kleine © YouTube, Instagram

Jaimie Vaes is op een afschuwelijke wijze mishandeld door haar ex-vriend Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine. Ze zijn nu uit elkaar en zij wil een goede financiële regeling voor de opvoeding van hun zoontje Lío. Het lijkt er echter op dat Jorik de portemonnee niet wil trekken. Sterker nog: zijn vrienden verspreiden nu geruchten dat Lío niet zijn zoontje is.

‘Mond dicht!’

De vrienden van Jorik proberen op behendige wijze de media te bespelen en dat is al gelukt bij Patty Brard. Zij vertelde onlangs aan de desk van Shownieuws dat ze zich had laten ‘informeren’ door vrienden van Jorik. Toen een collega aan de desk iets kritisch over de rapper zei, begon ze gewoon te krijsen: “Jij moet even je mond dichthouden!”

Patty heeft enorm veel kritiek gekregen op dat Lil Kleine-geknuffel en daar is ze zich rot van geschrokken. Voor Jaimie, het slachtoffer in deze kwestie, kwam het optreden van Patty heel hard aan. “Het is de zoveelste teleurstelling”, reageerde ze in de talkshow Khalid & Sophie.

Nu via juicekanaal

Aangezien Patty nu een toontje lager zingt, wenden de vrienden van Lil Kleine zich ditmaal tot RUMAG-presentator Farja Farvardin (FawryNotSawry). “Ik heb vrienden van Lil Kleine gesproken”, zei hij afgelopen weekend in zijn nieuwe online talkshow Allures. “Zij zeggen dus dat Lío, het kindje van hen, niet van Jorik is. (…) Ze gaan dus een DNA-test doen.”

Farja: “Wat ik ook heb gehoord van zijn vriend – en dit vond ik vrij heftig om te horen – is dat Jaimie tijdens de zwangerschap, toen ze vier maanden zwanger was, seks zou hebben gehad met iemand anders op Bali. (…) Nogmaals, dit komt allemaal van de vrienden van Lil Kleine en die haten Jaimie natuurlijk.”

Verder zeggen die vrienden dat Jaimie met Wesley Sneijder zou aanpappen. “Jaimie ontkent dit allemaal”, zegt hij. “Maar dat wordt wel dus beweerd vanuit het kamp van Jorik.”

Jaimie reageert

Behoorlijk heftige roddels allemaal. “FAKE NEWS. Dat je gewoon zonder schaamte dit soort geruchten verspreidt. 🤯 Zo schadelijk”, reageert juicekoningin Yvonne Coldeweijer.

Jaimie laat aan het juicekanaal Reality FBI weten dat er niets van klopt. “Mensen worden steeds gekker. Ik probeer lekker van m’n zoon te genieten dit weekend”, zegt ze.

Uiteindelijk plaatste Farja zelf afgelopen weekend nog een update in zijn Insta-stories: “Nu heb ik een berichtje gekregen van Jaimie zelf waarin zij zegt dat het verhaal wat is gebeurd op Bali toen zij zwanger was absoluut niet waar is, dus in het kader van hoor en wederhoor wil ik dat even benoemd hebben. Zij zegt dat het absoluut niet waar is.”

Farja heeft spijt

Farja laat vandaag weten dat hij spijt heeft. “Ik dacht later: oh, dit is misschien niet zo heel slim. Lío is de dupe van alles. Ik werd even iets te veel meegesleurd in het hele gebeuren. Ik had Jaimie ook gelijk een berichtje gestuurd die vrijdag van: ‘Joh, het was niet zo netjes van mij, excuses daarvoor.’ Nou, dat was gelukkig prima.”

“Ik had het al aangekaart in mijn stories, maar ik kreeg vandaag ook weer wat berichten binnen en dacht: ik ben de beroerdste niet om mijn eigen fout toe te geven als iets te ver gaat of wat dan ook, want Lío is hier uiteindelijk de dupe van en hij gaat ook alles lezen als hij ouder is. Daar moet je gewoon van weg willen blijven.”

Jaimie

Jaimie en haar zoontje:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Lil Kleine in elk geval een paar jaar uit de schijnwerpers moet verdwijnen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen