Rachel Hazes krijgt riante vergoeding voor BN’ers in het Ziekenhuis

Rachel Hazes werkt niet belangeloos mee aan het tv-programma BN’ers in het Ziekenhuis. Zij, en de andere sterren, krijgen volgens Marcel van Roosmalen duizenden euro’s uitbetaald.

BN'ers in het Ziekenhuis © SBS 6

BN’ers in het Ziekenhuis draait om vier sterren die stage lopen in de zorg om te zien wat voor bijzonder werk daar verricht wordt. Dat doen ze echter niet belangeloos en ook niet voor een karige boekenbon. Marcel van Roosmalen, die ook gevraagd is voor het programma, meldt dat er vele duizenden euro’s in omgaan.

2.500 euro

Marcel vertelt in Media Inside dat hij een startbod kreeg van 2.500 euro voor drie dagdelen werk. “Ik kreeg op tweede kerstdag een mail van Tuvalu Media: ‘Wil jij meelopen in het ziekenhuis als BN’er?’ Ik dacht: daar leen ik me niet voor. Ik wil geen mopperaar in het ziekenhuis, maar dat vonden zij juist leuk.”

Wat er werd geboden? “2.500 euro voor drie dagdelen en daar maken zij dan een zes- of zevendelige serie van. Dat zie je ook wel een beetje terug. Het is echt uitsmeren geblazen. Ik ben blij dat ik het niet gedaan heb eerlijk gezegd.”

Startbod

BN’ers moeten een keer tegen zichzelf in bescherming worden genomen, stelt collega Gijs Groenteman. “Ze zeggen overal ja tegen blijkbaar als je ze 2.500 euro krijgt.”

Gast Emma Wortelboer: “Ik vind dat nog best weinig eigenlijk.”

Marcel: “Of kun je nog onderhandelen? Hoe werkt dat? Heb ik een heel laag bod gekregen?”

Gast Britt Dekker: “Volgens mij zetten ze eerst in op 2.500, dan kun jij 10.000 zeggen en dan eindig je in het midden.”

Goedkoop

Had Marcel het voor pak en beet 6.000 euro wél gedaan? “Nee, dan had ik het nog niet gedaan. Het is heel goedkoop gemaakt en ik vind het ook te lang duren eerlijk gezegd, maar leuk dat ze dat doen.”

Hij is ook niet onder de indruk van de deelnemende BN’ers. “Rachel was bang dat ze de problemen mee naar huis zou nemen, zei ze. Ik denk eerder dat ze de problemen naar oncologie bréngt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waarvoor denkt u dat Rachel Hazes meedoet met BN'ers in het Ziekenhuis?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen