Na kijkcijferdebacle: Anna Nooshin weg bij Holland’s Next Top Model

RTL blaast de tv-klassieker Holland’s Next Top Model na drie jaar nieuw leven in, maar dan op Videoland. Anna Nooshin verdwijnt als presentatrice en wordt opgevolgd door Loiza Lamers.

Anna Nooshin en Loiza Lamers © RTL

Anna Nooshin heeft Holland’s Next Top Model de afgelopen drie seizoenen gepresenteerd. Ze heeft er een waar trauma aan overgehouden, omdat haar eerste grote live finale vollédig de mist inging vanwege de zenuwen. “Ik weet ook niet wat er gebeurde. Op het moment dat ik op het podium stond en de lichten aangingen, werd ik heel nerveus”, zei ze later.

Loiza is blij

Het is nooit meer echt goedgekomen; de kijker zapte massaal weg bij Holland’s Next Top Model onder leiding van Anna. De grote finale van het laatste seizoen trok in december 2019 slechts 207 duizend kijkers naar RTL 5 en dat zijn er verbijsterend weinig voor zo’n duur programma. De best bekeken finale ooit trok 1 miljoen kijkers.

Anna is er dus uitgeknikkerd en nu komt Loiza Lamers ervoor in de plaats. “In 2015 won ik Holland’s Next Top Model en nu, 7 jaar later, op deze dag, mag ik jullie eindelijk vertellen dat ik de nieuwe presentatrice van HNTM ben. Ik kan mijn gevoel moeilijk omschrijven maar geloof me, ik spat bijna uit elkaar van geluk en trots!”, zegt ze.

Anna reageert

Wat vindt Anna ervan dat ze niet meer terugkeert als presentatrice? Dat is niet duidelijk, maar wel feliciteert ze Loiza met de presentatie. “Lieve Loiza, ik ben zo benieuwd naar jullie nieuwe seizoen. Het is een feest om dit te mogen presenteren en ik kan niet wachten om jou en de nieuwe jury te zien shinen.”

Holland’s Next Top Model begon ooit met Yfke Sturm als presentatrice. Na twee series werd zij opgevolgd door Daphne Deckers, die na drie series weer werd opgevolgd door Anouk Smulders. Zij deed de meeste seizoenen, namelijk vier.

Fragment

Loiza presenteert zich als nieuwe host van ‘HNTM’:

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen