Miljuschka Witzenhausen vindt Glennis Grace heel respectloos

Miljuschka Witzenhausen vindt het eerste tv-interview van Glennis Grace sinds haar knokpartij in de Jumbo behoorlijk slap. “Ik vind het heel disrespectful naar haar slachtoffers.”

Miljuschka Witzenhausen en Glennis Grace © RTL Boulevard

Glennis Grace is weer begonnen met touren en dat loopt allemaal niet echt lekker. Bovendien kampt ze nog steeds met annuleringen, omdat veel mensen haar sorryfilmpje niet geloven. Ze heeft gisteren daarom twee tv-interviews gegeven: eentje aan RTL Boulevard en eentje aan Shownieuws. Het was een herhaling van zetten: wéér onoprechte excuses.

Disrespectful

Het is vrij stuitend hoe lacherig Glennis over de zaak doet. Als haar gevraagd wordt wat ze heeft gedaan toen ze drie nachten in de cel zat, antwoordt ze lachend: “Ik heb heel veel geslapen en gek genoeg heb ik daar ook echt mijn tour voorbereid. Het klinkt heel gek, maar dat heb ik wel gedaan.”

Als je met je knokploeg slachtoffers hebt gemaakt in de Jumbo, dan past het niet om lacherig te doen over je verblijf in de cel, vindt RTL Boulevard-ster Miljuschka Witzenhausen. “Ik vind het zo raar wat ze antwoordt. Dus dan heb je de playlist gemaakt? Ik vind dat ook disrespectful naar de potentiële slachtoffers.”

‘Kom op, Luuk!’

Aran Bade, entertainmentkenner van RTL Boulevard, is het daarmee eens. “Ja, absoluut. Eigenlijk zegt ze zelf wel: ‘Het heeft veel tijd nodig om het vertrouwen terug te krijgen van iedereen.’ Als je dan dit soort uitspraken nu weer doet, dan denk je: dat vertrouwen duurt écht nog heel lang voordat we het weer hebben.”

Collega Luuk Ikink relativerend: “We wegen ook wel elk woord wat zij zegt natuurlijk extra zwaar.”

Miljuschka verbaasd: “Ja, maar kom op Luuk! Het is toch een rare uitspraak!”

Amerika naar Tilburg

Luuk geeft daarop aan: “Natuurlijk is het een rare uitspraak. Ik snap het ook niet helemaal, maar je kijkt er wel naar met een toch al heel erg kritische blik.”

Aran: “Dat komt ook omdat ze zélf weer de bühne opzoekt. Ze gaat er zelf weer staan. Je had misschien ook kunnen zeggen: ‘We doen het niet.’ Ik weet niet of dat financieel mogelijk is.”

Collega Eddy Zoëy: “Misschien kan ze dat gewoon niet, hè? Het is van Amerika naar Tilburg.”

Aran: “Dat is waarschijnlijk wat er aan de hand is.”

Veel ik

Later op de avond zond ook Shownieuws dus een interview uit met Glennis. Daarin betrok ze alles heel erg op zichzelf. Ze is zo ontzettend blij dat mensen nog haar muziek willen luisteren, zegt ze. En ze ze zegt dat ze bíjna gebroken was.

Patty Brard: “Het is veel ‘ik’.”

Collega Bart Ettekoven: “Ik hoor nergens van: ‘Ik schaam me zo voor mijn fans dat ik me heb misdragen.’ Ze zegt wel sorry, maar ze rept nergens met geen woord over de mensen die slachtoffer zijn geworden.”

Fragment

Glennis in RTL Boulevard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Glennis Grace giert dat ze in de cel haar clubtour heeft voorbereid. Is zij emotioneel beperkt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen