Katja Schuurman betrapt op terras: ‘Ja, dit is mijn nieuwe liefde’

Katja Schuurman is door een paparazzo van de Weekend betrapt tijdens het flirten met een onbekende man. Ze zat met hem op een druk terras. Wat blijkt? Het is haar nieuwe liefde. “Ja, dat is hem!”

Katja Schuurman © SBS 6

Ze staat dit weekend groot op de cover van de Weekend: Katja Schuurman. Het gaat om een paparazzofoto waarop te zien is hoe ze op een druk terras aan het flirten is met een blonde man die een wit T-shirt aan heeft. Ze zit er ontzettend wulps bij. ‘Na verdrietige scheiding… Katja klaar voor nieuwe zomerliefde?’, luidt de kop.

Flirten op druk terras

Een half jaar na haar relatiebreuk met Freek van Noortwijk geniet Katja weer volop van het vrijgezellenleven. “Zo had zij afgelopen week op een Amsterdams terras een vrolijke ontmoeting met een knappe jongeman. Volgens ooggetuigen deed Katja haar uiterste best om indruk te maken op haar mannelijke gezelschap”, meldt de Weekend.

Eén van die ooggetuigen doet zijn of haar verhaal in het roddelblad. “Er werd vrolijk gelachen en het zag er overduidelijk uit als een gezellige date”, analyseert deze bron.

Heel leuke man

Katja werd gisteren op de rode loper van een filmpremière naar de Weekend-foto’s gevraagd. “Ik heb wel een heel leuke man ontmoet, maar daar kan ik verder nog niets over zeggen”, zegt ze tegen een verslaggever van Shownieuws.

Is het de man die op de Weekend-cover staat? “Ik zit heel even te denken. Ik weet namelijk zeker – ik heb het niet gezien – dat dat hem dan niet is, want ik heb niet met hem op een terras gezeten.”

De verslaggever: “Maar je bent wel met een andere leuke man bezig?”

Katja: “Zeker. Leuk hè? Na maanden janken heb ik nu een beetje zo vlinders. Dat is toch veel leuker? En het past ook helemaal bij de zomervibe.”

Katja bevestigt

Als Katja de Shownieuws-verslaggever vraagt of hij de Weekend-cover bij zich heeft, laat hij de foto zien op zijn telefoon. “Oh ja, dat is hem wel! Maar dat is zijn achterhoofd!”, bevestigt ze.

De verslaggever: “Ja, maar hij ziet er wel goedgebouwd uit.”

Katja: “Hij heeft ook een heel knappe achterkant, dus wat dat betreft…”

De verslaggever: “Wat leuk! Dus je gaat een goede zomer in?”

Katja: “Ik vermoed van wel!”

Merkwaardig

Een beetje merkwaardig is het wel. Katja klaagde afgelopen weekend nog in het AD dat haar ex Freek zo snel weer is gaan daten. “Freek heeft het iets complexer gemaakt door zich redelijk snel weer op het liefdespad te begeven. Dat vond ik pijnlijk en ingewikkeld. Het haalde ook de aandacht en energie weg om het samen op zo’n goed mogelijk manier te doen voor Coco.”

Wat vindt Albert Verlinde daarvan? Hij zegt: “Ik ben dol op Katja, laat ik dat maar meteen even zeggen. Die heeft het hart op de tong en die houdt van het leven. De ene week kan ze zeggen: ‘Freek heeft heel snel weer een ander en ik kan me niet voorstellen dat je dat doet, ik vind het zo moeilijk!’, en wat heeft deze week de Weekend op de voorpagina…”

Coverfoto

De bewuste cover van de Weekend:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u het gevoel dat Katja Schuurman emotioneel instabiel is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen