Guido den Aantrekker basht Eva Jinek: ‘Zwaar overbetaald en lui’

Guido den Aantrekker heeft zich erg geërgerd aan het interview van Eva Jinek met de door hem zo geliefde Winston Gerschtanowitz. De Story-baas noemt haar ‘zwaar overbetaald’ en ‘lui’.

Guido den Aantrekker en Eva Jinek © SBS 6, RTL 4

Story-baas Guido den Aantrekker is er niet over te spreken dat Eva Jinek haar tv-collega Winston Gerschtanowitz gisterenavond ‘de les wilde lezen’ in haar talkshow op RTL 4. Hij vindt dat ze geen recht van spreken heeft vanwege haar tv-salaris en roept dat ze maar lui over haar tafel heen hangt.

‘Hilarische tv’

Eva heeft Winston behoorlijk kritisch ondervraagd over EarthToday, zijn ‘goede doel’ dat door weekblad Quote is ontmaskerd als een soort geldmachine voor de oprichters. Hij had het niet makkelijk aan tafel en begon zichzelf op een gegeven moment zelfs een beetje te overschreeuwen. De boodschap? ‘Ik ben niet als Sywert!

Guido vond de kritische vragen van Eva misplaatst. “Aldus Jinek, die meer dan een miljoen verdient met haar privévakanties tussen wat talkshowtjes door. Hilarische tv. “

Zwaar overbetaald

Het is volgens Guido, mediabestie van Rachel Hazes, gewoon lachwekkend. “Een zwaar overbetaalde parttime tv-presentatrice die lui over tafel hangend een ondernemer de les wil lezen. Vrij hilarisch wel.”

Guido stelt dat Winston juist een topper is. “Ik ken Winston als een integer mens, een intelligente ondernemer en ik ben op hem gesteld. Dat spreek ik graag uit. Ik denk dat er in de Quote 500 écht geboefte staat waar we bij jullie verder niets over zullen lezen.”

Blauwe ogen

Quote-redacteur Martijn Zeven denkt dat Guido’s mening wel heel erg gekleurd is. “In deze casus maak je een denkfout als je Winston gelooft op z’n blauwe ogen.”

Guido, die net als Winston voor SBS 6 werkt, vervolgt: “Ik geloof nooit iemand op z’n blauwe ogen. Ik ken Winston gewoon beter.”

Winston heeft zich heel goed verweerd, besluit Guido. “Dat kan doorgaans alleen geloofwaardig als je oprecht bent.”

Eva-bashen

Het is lang niet de eerste keer dat Guido kritisch is op Eva. Toen ze net begon bij RTL 4 plaatste hij zelfs iedere avond negatieve tweets over de talkshowpresentatrice.

Verder is het Guido al jaren een doorn in het oog dat Eva soms ‘de’ zegt in plaats van ‘het’ en andersom. “Eeuwig excuus: not my native language. Maar als je elke avond op tv bent in een talkshow mag je er wel íets aan doen, lijkt me.”

Tweet

Een van de tweets van Guido:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen