Glennis Grace, Lil Kleine en Marco Borsato gespot door juicekanalen

Glennis Grace, Lil Kleine en Marco Borsato zijn de afgelopen dagen gespot door spionnen van de juicekanalen. Zij is net terug uit Curaçao, Kleine uit Thailand en Marco zit nog steeds in Alkmaar.

Juicekanalen © Reality FBI, YouTube, RoddelPraat

De juicekanalen zitten bovenop de handel en wandel van ’s lands meest controversiële celebrities. Twee van hen zijn net weer teruggekeerd uit het buitenland: Glennis Grace uit Curaçao, Lil Kleine uit Thailand. Zij was lekker vakantie aan het vieren met haar nieuwe vriend Dion Kars, hij beleefde een soort therapievakantie.

IJs voor celebrity

Glennis is dit paasweekend weer teruggekomen. Ze heeft op haar Insta-stories laten zien hoe haar vriend Dion een of andere voetbalwedstrijd aan het kijken was. De timing correspondeert met informatie die het juicekanaal RoddelPraat heeft gekregen over haar terugvlucht. Ze zou zich namelijk nogal verwaand hebben gedragen.

Een andere passagier stelt dat Glennis ‘extreme kapsones’ had aan boord. “Glennis een oorontsteking, ging die vriend ijs halen voor erop. Zegt ie: heb je wat ijs voor de celebrity? Zegt de crew: ‘Ehh wie is dat dan?’ ‘Ja Glennis, Glennis Grace.'”

Jorik in luxehotel

Jorik Scholten (Lil Kleine) is gisterenmiddag gespot in het peperdure Amstel Hotel in Amsterdam, is te zien op beelden van juicekanaal Reality FBI. “Wie er ook weer terug is? Lil Kleine. Stond ook even met een bekende van hem te praten.”

“Veel mensen vinden het maar raar dat Lil Kleine weer terug is. Maar als je gaat terug tellen naar het moment dat ik dit aankondigde, dan kom je wel ongeveer op een maand”, aldus Reality FBI, wijzend op een post over Joriks vertrek naar Thailand.

Marco en Ali

Dan zijn er nog de van hun voetstuk gevallen Voice-sterren Marco Borsato en Ali B. Marco is door een volger van RoddelPraat gespot bij de Sligro en Ali komt volgens hetzelfde juicekanaal binnenkort naar Nederland toe. Ondertussen is Jeroen Rietbergen volgens Juice Channel gespot bij de Albert Heijn in Bussum.

En hoe zit het met de andere in opspraak geraakte BN’ers? Waar hangen die uit? Charly Luske zit vandaag bij Koffietijd, Johnny de Mol maakt elke avond een talkshow vanaf het Rietlandpark in Amsterdam en Danny de Munk wenst iedereen de kolere vanuit Purmerend.

Venlo

Het zou overigens zomaar kunnen dat Glennis overmorgen een mediacircus te wachten staat, want dan geeft ze voor het eerst sinds haar wangedrag bij de Jumbo weer een optreden in het openbaar.

De zangeres geeft dan namelijk een concert in Venlo, dat pijnlijk genoeg alles behalve uitverkocht is.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Glennis Grace en Lil Kleine zijn weer terug in Nederland. Wie had u het liefst in het buitenland zien blijven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen