Eva Jinek gaat helemaal stuk op RTL 4: ‘Homol*l?! Hahahaha!’

Eva Jinek ging gisteren helemaal stuk in haar talkshow op RTL 4 toen tafelgast Marc-Marie Huijbregts vertelde over zijn heftige verkeersruzie in Amsterdam. “Homol*l? Hahahahaha!”

Eva Jinek en Marc-Marie Huijbregts © RTL

Marc-Marie Huijbregts schrok zich vorige zomer he-le-maal wild. De cabaretier werd mishandeld na een onschuldige confrontatie in het verkeer. Het kwam gisteren ter sprake in Jinek, waar hij zijn nieuwe theatershow promootte. Daarin vertelt hij over meerdere gevallen in zijn leven waarbij hij vreesde dood te gaan.

‘Oehoe, hallo!’

Gastvrouw Eva Jinek: “Eén was toen je aangevallen werd op straat.”

Marc-Marie beaamt: “Ja, ik ben een tijd geleden hier aangevallen op straat en later dacht ik: voor hetzelfde geld waren dat twee gekken geweest, waarom ben ik gestopt en waarom heb ik met die mensen willen praten?”

Wat gebeurde er nou precies? “Die auto reed me bijna klem, dus ik belde van: oehoe, ik ben hier. Ik was op de fiets. Ik deed het op een heel vriendelijke manier bellen. Niet naar, maar een bel. Zo van: oehoe, hallo! Maar dat kwam bij hen helemaal niet over en zij waren meteen heel agressief. Die vrouw was meteen kwaad.”

Discuswerpster

Het was heel heftig, aldus Marc-Marie. “Ik zag de auto stoppen en toen ben ik gestopt. Dat had ik niet moeten doen. Ik had gewoon door moeten fietsen en denken: dág! Maar die vrouw kwam eruit, dat was een heel grote vrouw, een Ria Stalman-achtige vrouw. Die discuswerpster uit 1936. Een heel grote vrouw.”

Die vrouw liep naar hem toe. “En die haalde ook echt uit als een discuswerpster. Die sloeg me zo keihard in mijn gezicht. Ik stond daar en ik dacht: ik kan haar niet gaan schoppen ofzo. Toen kwam haar man meteen de auto uit en ik dacht: dat is fijn, die komt de-escaleren. Dat dacht ik te zien. Nou, helemaal niet! Die zei: ‘We gaan jou in het water duwen!’”

Homol*l

Marc-Marie was helemaal verbijsterd. “Vocht ik terug? Nee! Ik zei nog bij de politie dat zij ‘vieze homo’ had gezegd en toen zei ze: ‘Nee, dat heb ik nooit gezegd. Ik zei ‘homolul’.’ Nou, dat is veel leuker!”

Eva ligt vervolgens he-le-maal in een scheur. “Hahahahaha! Homol*l! Hahahaha.”

Dan: “Maar wacht nou even, denk je echt dat je doodging toen?”

Marc-Marie: “Nee! Ik dacht niet dat ik doodging, maar ik dacht: voor hetzelfde geld – ze waren al knettergek – hadden ze een pistool gehad. Dus: waarom stop je?”

Geruchten

Er zijn de laatste tijd overigens veel geruchten rondom Eva en een vermeende zwangerschap. Die geruchten haalden een paar weken geleden de cover van Story en ook op sociale media wordt erover gespeculeerd:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Marc-Marie Huijbregts als vaste vrijdag-sidekick van Eva Jinek: doen of niet doen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen