Ellen ten Damme krijgt haatreacties op eigen Insta: ‘Dit is intens gemeen’

Ellen ten Damme krijgt niet alleen steunbetuigingen op haar Instagram-pagina, maar ook haatreacties. “Ik ging even kijken bij de Insta van Ellen. M’n hart breekt”, reageert Yvonne Coldeweijer.

Ellen ten Damme © BNNVARA

Ali B heeft zich volgens Ellen ten Damme schuldig gemaakt aan een zedendelict tijdens de opnames van het tv-programma Ali B en de Muziekkaravaan. Hoewel dat al acht jaar geleden is, treedt ze er nu pas mee naar buiten om de slachtoffers van The Voice of Holland te steunen. Eerder koos ze er mede om publicitaire redenen voor dat níet te doen.

Intens gemeen

Hoewel Ellen van vrouwen voornamelijk steunbetuigingen krijgt – zoals van Anouk en Leonie ter Braak – zijn veel mannen kritisch. Zo vindt Johan Derksen haar een dramaqueen en heeft Rob Goossens zich dérmate streng over haar uitgelaten, dat hij zich een dag later genoodzaakt zag om daarop terug te komen.

Hun kritische reacties vallen echter in het niet bij sommige reacties die Ellen op haar eigen Instagram-pagina krijgt. “Ik ging even kijken bij de Insta van Ellen. M’n hart breekt”, schrijft juicekoningin Yvonne Coldeweijer. “Dat je iemand in twijfel trekt is één ding, maar deze reacties zijn echt intens gemeen. Verdrietig zeg.”

‘Ze is een h**r’

De reacties waar Yvonne op wijst liegen er niet om. “Deze h*** wil ook weer media-aandacht hoor”, zegt de een.

En de ander: “Wat dacht jij? Even een slaatje hieruit slaan? Gadverdamme wat heb ik een heel aan natrappers. Kotsmensen zijn het. Je hebt jezelf alleen maar voor een slecht daglicht gezet, je kon beter je mond houden.”

En ene Myron: “Of het nou waar is of niet: door wat er in 2014 is afgespeeld en jij het bewust voor je hield, hadden er vele ‘echte’ slachtoffers bespaard kunnen worden. Schaam je!”

‘Triest figuur’

Weer iemand anders slingert een ander gerucht de wereld in: “Wendy van Dijk-gevalletje vergeten zeker? Tijdens de Vrienden van Amstel Live, jaren terug, dat Wendy nog met Xander de Buisonjé was, lag jij te rollebollen met Xander, misschien wel gewild, maar zelf ben je ook niet zo heilig! 😉 Triest figuur. 🤮”

En Arabian Flower: “Hou op hooor oud wijffie. Zogenaamd nu pas aangifte doen. 😂”

Zouf: “8 jaar geleden en nu praten? Je wilt gewoon je 15 seconds of fame joh.”

Strafbaar

Stef vindt dat Ellen straf moet krijgen. “Ik lees net een reactie van Ali en mocht het zo zijn dat jullie al eerder dan in 2014 hebben gezoend, jij hem hebt uitgenodigd in je kleedkamer in 2020 etc., dan vind ik het – ik die 100% tegen ongewilde aanrakingen etc is – echt heel naar voor Ali, dat je hem zo hebt neergezet. Ook dat moet strafbaar zijn!!!”

En Jac: “Zo je hebt je carrière een booster gegeven door onzin te verkopen over Ali B. Ik geloof er niets van. Jij flirt met iedereen dat is algemeen bekend toch 🤮🤮🤮.”

Sebastiaan: “Triest wijf. Moet je carrière uit het slop getrokken worden?”

Instagram

De post van Ellen met daaronder de heftige reacties:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Ellen ten Damme de waarheid spreekt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen