Clarice Stenger ergert RTL-kijkers met haar nagellak: ‘Dit leidt af!’

Clarice Stenger zorgt met haar stoute nagellak voor veel ergernis bij kijkers van RTL Boulevard. Ze krijgt naar eigen zeggen regelmatig klachten dat het echt véél te veel zou afleiden.

Clarice Stenger © RTL

Een showrubriek op televisie is niet compleet zonder een eigen tv-advocaat en bij RTL Boulevard is dat niemand minder dan Clarice Stenger, wier kantoor onder meer supermarktknokker Glennis Grace bijstaat. Ze wekt relatief weinig irritatie op, maar wel als het gaat om haar nagelversiering.

‘Wat een onzin!’

Clarice krijgt regelmatig reacties van kijkers. “De meeste opmerkingen gaan over mijn nagels, daar kunnen sommige kijkers zich echt over opwinden. Ze zouden afleiden. Zo’n onzin. Waarom mag je als jurist niet uitgesproken zijn? Waarom ben ik ergens te oud voor?”, zegt ze in De Telegraaf.

Ze laat zich niet door de RTL-kijkers aanpraten hoe ze zich zou moeten presenteren. “Vorig jaar heb ik mijn hele oor nog volgeschoten met oorbellen, omdat ik dat mooi vind. Als ik een piercing op mijn 16e mag, mag dat toch ook op mijn 44e?!”

‘Raakt me niet’

Ligt Clarice er wakker van dat veel kijkers zich doodergeren aan haar nagellak? Niet echt. “Als ik kritiek krijg omdat ik iets heb gezegd wat inhoudelijk niet klopt, vind ik dat vervelend. Dat wil ik dan rechtzetten. Kritiek op mij als persoon vind ik niet leuk, maar raakt me niet. Ik reageer daar ook niet op.”

Tot slot: hoe is het inmiddels met haar kinderen, die ze jarenlang alleen maar aardappel, wortel en gepureerde ham voederde? Daar ontstond drie maanden geleden flink wat ophef over. “De kinderen zijn er nu mee aan de haal gegaan en nemen mij ineens kwalijk dat ze door mij niets lusten. Al hebben ze daar geen ongelijk in.”

Boerin

Als het om eten gaat is Clarice een ontzettende boerin, en dat heeft ze nu ook doorgegeven aan haar kinderen. Ze vindt uit eten gaan ook zo’n drama. “Ik vind het eten zelf vaak maar griezelig. Vooral tenten met ingewikkelde dingen op de kaart vind ik vervelend. Lamskotelet? Getver! Koriander? Brr!”

Lamskotelet en koriander; heel ingewikkeld inderdaad. Wat doet ze daarmee? “Ik speel een beetje met mijn eten en verschuif de boel gewoon. Uiteindelijk eet mijn man wat er nog op mijn bord ligt op, haha”, aldus Clarice (44).

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de nagellak van Clarice Stenger te ver gaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen