Wendy van Dijk begint geen carrière als zangeres: ‘Klopt niet’

Wendy van Dijk (51) begint geen carrière als zangeres. Haar zoon Sem van Dijk (19) heeft een gerucht daarover de kop ingedrukt. “Mensen weten meer dan ik”, zegt de ‘rapper’ lachend.

Wendy van Dijk © Shownieuws

Het juicekanaal Juice Channel bracht deze week naar buiten dat Wendy van Dijk samen met haar zoon Sem van Dijk de hitlijsten wil gaan bestormen. “Haha, wij hebben vernomen dat Verwendy van Dijk bezig is om een zangdebuut te maken. Ze werkt namelijk met haar zoon aan een gezamenlijk nummer!”

‘Gaat niet lang duren’

Wendy die haar debuut gaat maken als zangeres; dat is groot nieuws. “Wanneer dit liedje uit gaat komen zijn we nog aan het uitzoeken, maar het gaat niet heel lang duren. 🤗 Verwendy is coming 🎶🎶”, aldus Juice Channel.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Sem een liedje opneemt met een van zijn ouders, want eerder zong hij met zijn vader Xander de Buisonjé al het liedje Appelboom. “Twee maanden terug wist ik niet eens dat Sem zo goed kon rappen en nu hebben we samen een track gemaakt!”, meldde Xander drie jaar geleden.

‘Dit is onzin!’

Sem meldt nu dat het absolute onzin is dat hij met zijn moeder Wendy aan een liedje zou werken. “Ga toch zo stuk om deze dingen 😂😂 Mensen weten meer dan ik. 😂😂”, schrijft hij.

Hij begrijpt niets van het gerucht. “O o o, wat een wereld is het ook 🤣. Reageer hier noooooiiitt op maar dit laat me ff lache 😂😂❤️.”

Wendy zwijgt

Wendy zwijgt over de berichtgeving van Juice Channel. Ze is momenteel gezellig vakantie aan het vieren met haar twee kinderen, terwijl manlief Erland Galjaard ergens loopt te plaatjesdraaien met Ronald Molendijk.

Reactie

De reactie van Sem:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is Wendy van Dijk volgens u nog steeds een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen