Sonja Bakker: ‘Glennis Grace zo mager vanwege haar brutale zoon’

Sonja Bakker denkt dat Glennis Grace zo is vermagerd vanwege haar brutale zoontje Anthony (15). “Ik denk dat Glennis gewoon blokkeert. Die kan gewoon niet meer eten”, aldus de eierkoek.

Glennis Grace en Sonja Bakker © RTL, YouTube

Glennis Grace is in het slecht bekeken online programma van Sonja Bakker uitgeroepen tot ‘alarmbel van de week’. Niet omdat ze de Jumbo kort en klein heeft geslagen, maar omdat ze wat aan de magere kant zou zijn. En dat komt volgens Sonja door haar puberzoon Anthony.

Jojo Glennis

Het valt Sonja op dat het gewicht van Glennis altijd heel erg schommelt. “Glennis is ook wel een jojo’er. Dan is ze wat zwaarder en nou vonden we haar toch wel weer aan de magere kant worden. Maar jij weet ook een beetje de reden”, zegt ze in haar online talkshow, die ruim na Glennis’ arrestatie is opgenomen.

Haar co-host Jacco Bosman vervolgens: “Ja, zij heeft ook een zoon en ik heb laatst ook een keer een gespreksmemo gehoord over hoe hij mensen uitscheldt en weet ik veel wat, en dat doet haar natuurlijk ook wat.”

Kaolo

Jacco doelt hier op het geluidsfragment dat is uitgezonden door het programma RoddelPraat. Hierin is te horen hoe het zoontje van Glennis helemaal losgaat. De ontvanger zou een criticus van Glennis zijn. “Broer, kom naar m’n f•cking buurt broer. Kaolo pisbroer. Kom het in m’n f•cking gezicht zeggen man”, zei hij onder meer.

En zo ging het nog wel even verder: “Schiet dan, schiet dan, kaolosukkel. Morgen één uur, als je er niet bent, ben je de l•l. Hij is de l•l broer. Broer, morgen als je er niet bent, kom met je kaologang. Broer, kom kom, praat stoer, broer. Morgen als je er niet bent, pis. Ik wil je zien morgen.”

Emo-eter

Sonja beaamt: “Ja, zij heeft natuurlijk een puberjongen en dat is wel lastig hoor. Ik heb ook puberkinderen en als moeder maak je je snel zorgen om de kinderen. Een emo-eter eet dus óf die reep chocola helemaal op, maar ik denk dat Glennis gewoon blokkeert. Die kan gewoon niet meer eten.”

“En dan heeft ze een drukke baan natuurlijk en haar optredens zijn soms nu weer geannuleerd. Dan wel, niet. Heel veel onzekerheid. Dus Glennis: wij willen heel graag dat je gewoon blijft eten en vooral ook de gezonde tussendoortjes. Lieve schat, we vinden je een fantastisch mens.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sonja Bakker wil een YouTube-ster worden. Wat denkt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen