Rachel Hazes slaat terug na pittige ‘ouwe speedjunk’-scheldpartij

Rachel Hazes slaat terug naar de woeste ex-vriendin van haar nieuwe geliefde Klaas Otto. Ze reageert eindelijk op de tirade van deze Gracia Kraus, die haar onder meer een ‘ouwe speedjunk’ noemde.

Rachel Hazes © Instagram

Het zal je moeder maar zijn: Rachel Hazes (52) presteert het om van haar nieuwe liefdesgeluk een enorm ordinaire mediaruzie te maken . Ze vormt sinds de Holland Zingt Hazes-concerten van afgelopen weekend definitief een setje met No Surrender-oprichter Klaas Otto, maar kennelijk waren ze vergeten om zijn vriendin Gracia Kraus even in te lichten.

Ouwe speedjunk

Gracia (38) schrok zich thuis op de bank helemaal wild toen Klaas (54) en Rachel (52) tijdens het concert gelijktijdig een zoenfoto plaatsten op Instagram. Gracia wist het Insta-wachtwoord van Klaas en begon op zijn account allemaal hatelijke teksten over Rachel te schrijven, bijvoorbeeld dat ze een ‘ouwe speedjunk‘ is.

Ze deed net alsof die teksten van Klaas afkomstig waren: “Kijk deze aub oude junk hahahahah ken haar van achter raam ken haar al voor André die haar achter raam weg haalde. (…) Noooit ruil ik mij vrouw in voor die hazen wind aub mensen die vrouw is hopeloos wil een man en kan er geen krijgen en gebruik mij nu. Ik hou van gracia kraus.”

Rachel slaat terug

Nadat Klaas’ dochter Melissa al reageerde, laat nu ook Rachel van zich horen. Zij plaatste gisterenavond een foto van zichzelf, Klaas en een andere blonde dame. ‘Fijne avond gehad! Zo kan het ook ❤️’, staat erbij.

Wie is dat mens dan weer? Hazoloog Yvonne Coldeweijer geeft het verlossende antwoord: “Ras sneert even naar Gracia, de woedende ex-vriendin van Klaas. Deze blonde dame is namelijk Nancy Bosters, de ex-vrouw van Klaas. Waarom weet ik dit allemaal. Joe 😂.”

Gracia reageert

Heeft Gracia hier nog wat op te zeggen? “Kinderachtig waarom hebben ze mij niet uit genodigd 😂”, reageert ze volgens Juice Channel.

Omdat Klaas op straat is gezet door Gracia, woont hij nu al samen met Rachel. Omdat de twee ontzettend klef zijn, zou André Hazes jr. inmiddels uit huis zijn gevlucht.

Stories

De story van Rachel en de reactie van Gracia:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Spreken we de Hazesjes binnenkort in één adem uit met de Flodders en de Tokkies?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen