Rachel Hazes’ kersverse stiefdochter mengt zich in ruzie: ‘Leugenaar!’

Melissa Otto, de kersverse stiefdochter van Rachel Hazes, laat ook van zich horen in de nieuwe megaruzie rondom de Hazes-familie. “Wat is dat een leugenaar, dat wijf Gracia!”, roept ze woest.

Klaas Otto en Rachel Hazes © Instagram

Er kan echt nóóit iets normaal gaan in de familie Hazes. Moeder Rachel (52) lijkt na een lange tijd van geruchten eindelijk haar liefdesrelatie met No Surrender-oprechter Klaas Otto (54) te hebben bevestigd. Rachel en Klaas plaatsen afgelopen weekend tijdens een van de Holland Zingt Hazes-concerten allebei op hetzelfde moment een zoenfoto op Instagram.

Woeste Gracia

Klaas wekte daarmee enorm veel woede op bij Gracia Kraus (38), die tot vorige week nog zijn vriendin was. Ze nam zijn Instagram-account over en plaatste allerlei hatelijke teksten over Rachel, over dat ze een h*er zou zijn geweest en dat ze een oude speedjunk zou zijn.

Gracia verklaarde aan juicekanaal Reality FBI: “Ik heb die man (Klaas, red.) en zijn dochter eruit gezet, wil niks met die mensen te maken hebben. Heb ze alle twee op straat gezet vrijdag. Dakloos en nu zoeken ze onderdak. En verder zoekt die oude man en zijn dochter maar onderdak daar. (…) Ik heb ze eruit gezet alle twee met honden en koffers.”

Rachels stiefdochter

Wat een onzin, zegt Melissa Otto, de dochter van Klaas, tegen hetzelfde Reality FBI. “Wat is dat een leugenaar dat wijf Gracia. M’n pa is ten eerste zelf bij haar weggegaan afgelopen dinsdag. Al bijna een week is hij bij haar weg zelf gegaan! Zij zit hem sindsdien te smeken of hij terugkomt wat hij absoluut nooit meer wil.”

Ze heeft zelf ook nooit bij Gracia ingewoond, vervolgt Melissa. “Ik ben alleen een paar keer gaan logeren voor m’n vader omdat hij dat fijn vond, (…) maar nooit voor haar ben ik daar naartoe gegaan!!! En gister is ze te ver gegaan waardoor ik nooit meer contact met d’r wil hebben. Heb haar uit mezelf overal afgegooid, was er helemaal klaar mee.”

Geen commentaar

Rachel wil verder niet ingaan op de megaruzie met de vorige vriendin van haar nieuwe lover. Wel liet haar manager afgelopen weekend aan Shownieuws weten dat Klaas’ account gehackt was. Daar stonden dus al die door Gracia geplaatste hatelijke teksten over Rachel op.

De manager: “Rachel heeft een gezellige avond met Klaas bij Holland Zingt Hazes, maar blijkbaar is zijn instagramaccount gehackt met alle narigheid die daarbij hoort. Beiden waren zich hiervan tijdens Holland Zingt Hazes total niet bewust.”

Boze Melissa

De reactie van Melissa:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Rachel het voorbeeld volgen van André en ook van Instagram verdwijnen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen