Privé begaat enorme blunder: ‘Amalia op cover is Amalia helemaal niet!’

De Privé begaat een enorme blunder. Het tijdschrift heeft deze week een grote foto van prinses Amalia op de cover staan. Of toch niet…? “Dit is prinses Amalia helemaal niet!”, meldt de RVD.

Prinses Amalia © RVD

Het is het belangrijkste verhaal uit de nieuwste Privé die vanaf vandaag in de schappen ligt: ‘HEEFT AMALIA HAAR PRINS GEVONDEN?’ Er staat een grote foto op de cover van ‘prinses Amalia’ en haar vermeende nieuwe vriend met daarbij teksten als: ‘EXCLUSIEF UIT LECH’ en ‘SAMEN IN DE SNEEUW’.

Historische foto?

Deze van het Duitse Bild afkomstige foto zou volgens Privé zomaar eens historisch kunnen zijn. “Zijn dit de foto’s die achteraf zo belangrijk blijken te zijn als van prinses Beatrix en Claus in de bossen bij Drakesteyn, of die eerste van koning Willem-Alexander en Máxima… in New York?”

Waar is de foto volgens Privé gemaakt? “Op 1444 meter hoogte in Lech werden Amalia en Isebrand, net als in New York, ook samen door het Duitse Bild op de gevoelige plaat vastgelegd. Maar was het in New York nog de vraag of Isebrand de eerste liefde van Amalia was, nu lijkt dat wel zeker.”

‘Is Amalia niet!’

Bij de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) liggen ze echter helemaal in een scheur, want volgens hen is Amalia dit helemaal niet. “Voor wat betreft de foto op de cover van een weekblad kan ik u mededelen dat dit niet Prinses Amalia is, maar iemand anders”, laat een woordvoerder weten aan het concurrerende weekblad Party.

Wanneer wordt er overigens iets bekend over die vermeende nieuwe vriend van Amalia? “Zoals bekend worden officiële bekendmakingen via de gebruikelijke kanalen (persberichten, koninklijkhuis.nl) gedaan.”

Yvonne giert

Yvonne Coldeweijer, die wordt gehekeld door Evert omdat hij haar hete adem in de nek voelt, moet er enorm om gieren. “Een royaltyspion heeft contact gehad met de RVD en dit is Amaal dus ABSOLUUT niet, Evert 😂😂😂. Ze was wel in Lech, maar dit is d’r gewoon niet. Scheelt wel weer een rechtszaak. 🤣”

De dame op de cover lijkt niet eens op Amalia, vindt Yvonne. “Amaal met een Parajumpers-jas 😂 Pisss, wat een afgang, Evert.”

Aperol Spritz

De spionnen van Yvonne hebben de echte Amalia wél gespot in Lech. “Kijk dit is wel Amaal in Lech. Ziet er heel anders uit. Met een Aperol Spritz.”

“Ik doop hierbij prinses Amalia om tot Spritzes Amalia. Proost meid.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen