Paul de Leeuw ruziet met VI-heren: ‘Jeroen van der Boom GEEN l*l!’

Paul de Leeuw lag gisteren niet lekker in de groep aan de talkshowtafel van VI Vandaag. Hij was het meermaals behoorlijk oneens met de heren aan tafel. “Jeroen van der Boom is GEEN l*l!!!”

René van der Gijp, Jeroen van der Boom en Paul de Leeuw © SBS 6

VI Vandaag heeft Paul de Leeuw tot vaste gast gebombardeerd, maar gisteren was er van chemie niet veel sprake. Hij bekritiseerde de mannen van VI vanwege hun mening over Jeroen van der Boom en het Songfestival-meisje S10. En dan begon hij ook nog eens over hun dalende kijkcijfers. Die zijn volgens hem ‘een beetje ingestort’.

Kritiek op S10

Paul kwam gisteren uit het niets terug op de uitspraken van Johan Derksen dat hij de Songfestival-inzending S10 he-le-maal niets vindt. “Ik ben het er overigens niet mee eens dat je S10 een ‘niks-meisje’ vindt. Dat is ze echt niet.”

Johan: “Ja, maar ik mag dat toch vinden?”

Paul: “Ja, maar ik mag dit toch ook zeggen? Je moet het nog eens goed luisteren en ook het interview zien. Dat is echt een heel interessant iemand.”

Johan: “Ik vind dat meisje uit Rotterdam, die Michelle, pas een zangeres.”

‘Dat meen je niet!’

Paul: “Ja, dat is ze absoluut, maar dat is S10 ook.”

Johan: “Dit meisje dat erheen gaat zingt net als mijn buurmeisje en zoals ieder meisje van die leeftijd. Ze kan eigenlijk niet zingen.”

Paul: “Dat meen je niet. Nee, Johan, dan moet je echt goed luisteren. Ook bij Matthijs van Nieuwkerk afgelopen zondag zong ze fantastisch.”

Johan: “Ik vind het prima, want ik vind het hele Songfestival het feest van de wansmaak.”

‘Jeroen is een lul!’

Toen gastheer Wilfred Genee onthulde dat Paul bevriend is met Jeroen van der Boom, gingen de VI-heren al helemaal los. Wilfred: “Paul, een gevoelig moment. We gaan het even hebben over Hoge Bomen. Jij bent ervaringsdeskundige en ook goed bevriend met Jeroen van der Boom.”

René van der Gijp verbijsterd: “Ben je bevriend met hem?!?!”

Paul: “Dat kan ik wel zeggen ja.”

René gierend: “Hahahahaha!”

Paul: “Nou, zeg! Doe niet zo raar!”

René: “Leuk, man, Jeroen van der Boom! Dat vind ik zo’n lul! Ik vind het zo’n lul!”

‘Niet goed bij je hoofd’

Paul reageert geprikkeld. “Nee, het is geen lul! Het is geen lul!”

René: “Jawel!”

Paul: “Het is geen lul, nee! Ik ben ook gast geweest [bij Hoge Bomen]!”

Johan: “Dat was weerzinwekkend. Ik vind… Jij bent er geweest. Als je daaraan meedoet, dan ben je in mijn optiek niet goed bij je hoofd.”

René: “Ik heb zoiets van: als ik bij die Jeroen van der Boom ga zitten, dan zou het zweet van de eerste tot de laatste minuut langs mijn gezicht stromen.”

Paul: “Jullie moesten toch verplicht meedoen aan dat knikkerprogramma? Waar is de camera? John, verplicht ze om mee te doen aan Hoge Bomen!”

Johan: “Dat zou ik gewoon weigeren. Nu sla je echt totale onzin uit.”

VI Vandaag wist gisteren een prime 746 duizend kijkers (15% marktaandeel) te vermaken. Daarmee scoorde het programma bijvoorbeeld veel beter dan Jinek (634 duizend).

Fragment

Het fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen