Marc-Marie Huijbregts woest op Birgit Schuurman: ‘Hou op!’

Marc-Marie Huijbregts is ontzettend boos en woest op Birgit Schuurman, omdat haar vriend in een interview heeft onthuld dat zij zijn stem zo vreselijk vindt. “Laat me gewoon uit je fucking leven!”

Marc-Marie Huijbregts en Birgit Schuurman © RTL, Andy Tan

Birgit Schuurman en haar vriend Sander van Haarlem hebben vorig jaar zomer een dubbelinterview gegeven aan de LINDA. Hierin vertellen ze dat ze elkaar hebben ontmoet op Instagram. “Ik zag Sanders mooie hoofd als profielfoto en stuurde een blozende smiley terug”, aldus het zusje van Katja Schuurman.

Vreselijke stem

En wat gebeurde er toen? Sander: “We appten een poos heen en weer en Birgit stelde voor af te spreken. Ik ben nogal gevoelig voor stemmen, zei ze, en als jij een stem hebt zoals die van Marc-Marie Huijbregts gaat dit niet werken. Ik vond dat grappig en we spraken af op neutraal terrein, op een bankje in het Vondelpark.”

Birgit: “Een bijzondere stem bleek-ie te hebben. Geen hoge stem, maar een opvallend lage. Sander is personal trainer, zijn stem maakt hem een soort dril-sergeant. Geeft hij bootcamp in het Vondelpark bij het pierenbadje, dan hoor je zijn lage basstem door het hele park.”

Marc-Marie boos

Marc-Marie blijkt hier dus ontzettend nijdig over te zijn. “Ik zat deze week oude bladen te kijken. Heb je wel eens dat je rustig een interview met iemand anders, waarin het helemaal niet over jou gaat, zit te lezen en ineens beginnen ze over jou! Dat vind ik superstom”, zegt hij in de nieuwste aflevering van zijn podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets.

Hij vervolgt: “Mensen die ik bijvoorbeeld nog nooit heb ontmoet! Birgit Schuurman begon erover. ‘Nou ehhh ik vind als ik dan een man ontmoet enzo dan vind ik een stem wel belangrijk. Niet dat die zo’n stem als Marc-Marie heeft.’ Dat vond ik voice-shaming.”

‘Ophouden!’

Birgit gaat hiermee veel te ver, vindt Marc-Marie. “Dat vind ik eigenlijk helemaal niet… Ik had er ook helemaal niet om gevraagd. Ik ken haar helemaal niet. Laat me gewoon uit je fucking leven, Birgit Schuurman. Daar moeten mensen mee ophouden. Ze moeten gewoon over hun eigen leven praten en verder daar niemand in betrekken.”

Update

Birgit heeft gereageerd op Marc-Marie:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Birgit Schuurman te ver is gegaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen