Luuk Ikink sneert naar Wietze de Jager: ‘Ik hoor liever Frank Dane’

Luuk Ikink hoort liever Frank Dane in de ochtend van Radio 538 dan zijn opvolger Wietze de Jager. “Het is jammer dat 538 hem niet de tijd heeft gegeven”, zegt hij over zijn RTL Boulevard-collega.

Wietze de Jager, Luuk Ikink en Frank Dane © Radio 538

Wietze de Jager is nu al een paar maanden te horen in de ochtend van Radio 538, op de plek waar tot de jaarwisseling Frank Dane te horen was. Het is allemaal vrij abrupt gegaan en dat vindt RTL Boulevard-ster en radioliefhebber Luuk Ikink jammer.

Liever Frank

Als Luuk door het tijdschrift Playboy wordt gevraagd om te kiezen tussen Frank en Wietze, antwoordt hij: “Dan ga ik toch voor Frank. Frank is nog net iets meer ervaren en ik ben toch altijd wel erg gecharmeerd van hem.”

Vond hij die radioshow van Frank dan niet bloedsaai? “Er had wel iets meer pit in zijn ochtendshow gemogen, een beetje meer de oude Frank van 3FM, maar het is jammer dat 538 hem niet de tijd heeft gegeven om het programma verder uit te bouwen.”

Aardverschuiving

Luuk wijst erop dat Frank het helemaal niet zo slecht heeft gedaan. “Iedereen in radioland had een aardverschuiving verwacht toen Edwin Evers stopte, maar dat is niet gebeurd. Natuurlijk zijn de luistercijfers iets gedaald, maar het was niet de enorme daling die ze hadden verwacht.”

Het lijkt erop dat Luuk het zelfs een beetje onverstandig vindt dat Radio 538 Frank aan de kant heeft geschoven. “Frank heeft het gewoon heel goed gedaan.”

Joost Eerdmans

Het is wel een beetje pijnlijk dat het vertrek van Frank Dane vrij geruisloos gegaan is. Je hoort ook vrijwel niemand meer zeggen dat ze hem zo missen op Radio 538. Al twitterde politicus Joost Eerdmans vanochtend het volgende:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen