Jan Roos blijft erbij: ‘Carlo Boszhard grijpt iedereen in het broekje’

Jan Roos is niet onder de indruk van de aangifte die Carlo Boszhard tegen hem heeft gedaan. Hij blijft achter zijn verhaal staan en doet er nog een schepje bovenop: “Hij grijpt iedereen in het broekje.”

Jan Roos, Carlo Boszhard en Dennis Schouten © YouTube

Carlo Boszhard heeft aangifte gedaan van smaad en laster tegen de bekende juice-sterren Jan Roos en Yvonne Coldeweijer, omdat zij stellen dat het Story-artikel over ‘een tv-presentator die zich zou hebben vergrepen aan minderjarige jongens’ over Carlo Boszhard gaat. Van die aangifte is Jan niet onder de indruk.

In het broekje

Sterker nog: Jan doet er in de nieuwste aflevering van RoddelPraat, die in anderhalve dag tijd al bijna 400 duizend keer bekeken is, nog een schepje bovenop. De presentator reageert hierin op het nieuws van de aangifte en de klacht van Carlo dat zijn goede naam ’te grabbel wordt gegooid’.

Jan: “Ja, de grote grap is, Carlo Boszhard: je hebt inderdaad een goede naam. Mensen vinden het leuk wat je doet op televisie, maar je hebt ook een andere naam – wat ik heb gehoord van horen zeggen – dat je je handjes niet thuis kan houden en dat je iedereen en alles in het broekje grijpt. Dus doe maar lekker aangifte joh.”

‘Wat een viezerik’

Eén van Jans bronnen in het Carlo-verhaal is volgens hem een grote tv-ster. “Een grote BN’er hoor. Een absolute tv-ster. Die zei: ‘Dat klopt gewoon. Hij pakt je gewoon echt gewoon de hele tijd bij je snikkel en bij je billen. Het gaat maar door met die man! Wat een viezerik is dat.’ En iedereen weet dat! En dat wordt dan een soort van geaccepteerd.”

Er komen alleen maar meer verhalen bij, stelt Jan. “Ik ben door meerdere mensen benaderd na onze uitzending van vorige week. Allemaal jonge mannen en mannen die het bevestigen. Die zeggen: ‘Ik ben gegrepen, ik ben gepakt, ik ben geknepen en ik ben gegrepen.’”

Kort geding

Kennelijk weet Carlo dat zelf ook wel, aldus Jan. “Dat zal waarschijnlijk ook de reden zijn dat Carlo geen kort geding heeft aangespannen, maar alleen een aangifte wegens smaad. Dan doe je het even ‘on hold’ weet je wel en dan hoop je dat het voorbijgaat.”

Story-baas Guido den Aantrekker ontkent noch bevestigt dat zijn verhaal over Carlo gaat. Jan: “Dat is dus de crux. Als hij dus weet dat het niet over Carlo Boszhard gaat, dan had hij gezegd: (…) ‘Carlo Boszhard is niet het verhaal.’ Maar dát ontkende hij dus niet. En daarmee bevestigde hij het dus. Dus binnenkort, Carlo, ook aangifte tegen Guido doen!”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen