Anna Nooshin slaat keihard terug naar leugenaar Maxime Meiland

Anna Nooshin ontmaskert Maxime Meiland als een enorme leugenaar. Ze toont de berichtjes die bewijzen dat de Meiland-telg een jokkebrok is. “Ik weet niet wat deze meid allemaal dacht.”

Anna Nooshin en Maxime Meiland © YouTube

Maxime Meiland deelt in de biografie van haar vader een enorme sneer uit aan Anna Nooshin. Zij is volgens Maxime namelijk heel ‘fake’. “Ik had een keer een interview met Anna Nooshin. Hele leuk meid verder, maar die appt dan meteen met: ‘O, wat was het geweldig!’ En ‘Ik hou van je!’ enzo. En dan denk ik meteen: meid, dat hoeft ook weer niet.”

‘What the fuck?!’

Om geen olie op het vuur te gooien heeft Anna zich hierover bijna een jaar lang op de vlakte gehouden, maar nu bijt ze in de talkshow Geroezemoes alsnog van zich af. Presentator Farja Farvardin confronteert de influencer met Maxime’s uitspraken. Anna: “Oh, what the fuck was dat hè? Nou, die vond ik zo kut! Ik heb alle receipts, hè?”

Dan haalt Anna haar telefoon tevoorschijn. “Schat, ik heb gewoon alle appjes hier. Ja, sorry, maar wat hier nou weer is gebeurd, daar snapte ik echt niks van. (…) Oh ja, van mij mag je alles voorlezen.”

De appjes van Anna bewijzen dat ze Maxime inderdaad nóóit dingen als ‘ik hou van je’ heeft geappt. “Nergens in dit gesprek is gezegd: ‘Ik hou van je’ en ‘I love you’, hè, van mij?”

Uit duim gezogen

Anna heeft Maxime destijds direct een appje gestuurd: “Hé Maxim, ik snap niet zo goed wat hier gebeurt. (…) Dit is letterlijk ons gesprek geweest. ‘Hou van je’ heb ik nog nooit geschreven. Misschien andere mensen. Anyway, ik had het fijn gevonden als je dit tegen me had gezegd in plaats van onwaarheden spuwen.”

Maxime reageert daarop: “Hé An, ik schrik hier helemaal van joh. Dit is echt uit de duim gezogen. Mediacourant is zo vreselijk slecht.”

Geestig: Maxime komt onomwonden uit de kast als leugenaar. Iedereen kan de biografie van haar vader immers gewoon nalezen. Wat is hier dan precies ‘vreselijk slecht’? Haar vermogen om een leugenachtig verhaal op te hangen?

‘Het staat er echt!’

Anna heeft vervolgens de biografie van Martien in huis gehaald: “Ik had toen het boek nog helemaal niet gelezen, dus ik wist nog niet echt waar het over ging. Ik kreeg alleen maar dat artikel doorgestuurd en toen dacht ik alleen maar: huh, waar staat dat? Ik dacht nog: misschien staat het wel helemaal niet zo in het boek. En toen kreeg ik dat boek in handen en toen dacht ik: het staat hier gewoon echt! Dit is gewoon echt gezegd!”

Daarom stuurde ze Maxime opnieuw een berichtje: “Het staat er toch wel echt. Zou je me kunnen bellen?”

Dubbele leugen

Zes dagen later stuurde Maxime: “Hi An, ik heb er nog over nagedacht, maar het boek is al een paar jaar op de markt (óók een leugen, red.) en zo te zien plukken ze er nu elke dag opnieuw wat uit. Er is blijkbaar geen ander nieuws. Als je wil dat ik hier wat over post om het recht te zetten, wil ik dat absoluut doen.”

Maxime heeft dus dubbelop zitten liegen. Ten eerste klopt het niet dat Anna ‘ik hou van je’-achtige berichtjes heeft gestuurd en ten tweede blijken haar uitspraken helemaal geen verzinsels van de media.

‘Ze is zélf fake!’

Waarom doet Maxime dit allemaal? Anna: “Weet ik veel. Je hebt het gelezen. Ik weet niet wat deze meid allemaal dacht op dat moment.”

Presentator Farja: “Maar dan is zij toch een beetje fake op dat moment?”

Anna: “Ja, jouw woorden. Ik dacht gewoon meer: waar ben ik nou weer in beland? Hoezo gebeurt dit nou weer?”

Geroezemoes

Het hele interview met Anna. Bovenstaande passage begint om 23:45:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Maxime Meiland liegt over Anna's appjes én over haar eigen uitspraken. Leugenachtige dame?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen