André Hazes jr. zorgt voor onrust bij tv-kijkers, tweede foto opgedoken

André Hazes jr. zorgt voor behoorlijk wat onrust nu er een tweede foto is opgedoken van zijn aanwezigheid bij de Holland Zingt Hazes-concerten. Het leidt op sociale media tot veel speculatie.

André Hazes jr. © Instagram

De aanwezigheid van André Hazes jr. als gast in het publiek bij de Holland Zingt Hazes-concerten zorgt voor behoorlijk wat ophef. Er lekte gisteren een eerste foto uit van zijn nieuwe vermagerde uiterlijk, en nu is er een tweede exemplaar. Daaruit blijkt dat het niet aan de foto lag: André is écht heel erg afgevallen.

Duidelijk vermagerd

Ook de showmedia maken zich nu zorgen. “Een tweede foto van een duidelijk vermagerde André Hazes is opgedoken op social media en fans maken zich ernstig zorgen om de zanger”, zei presentatrice Airen Mylene gisteren in Shownieuws. En De Telegraaf noemt André ‘haast onherkenbaar’.

Kijkers van Shownieuws gaan op de Facebook-pagina van het programma helemaal los. “Je ziet wat drank en drugs en anabolen met een mens doet”, zegt Lisa. En Tilly: “Hij zou het beste uit de buurt van zijn moeder blijven. Een beter medicijn is er niet. Daar zit zijn probleem denk ik.”

Lege ogen

Ook de Boulevard-kijkers uiten zich bezorgd. “Ziet er niet goed uit. Wat een treurige, lege ogen. Heel erg sneu allemaal voor hem, zo’n jonge gast. Hoop dat hij weer opknapt en snel de oude wordt en ook weer de vreugde in het leven zal terugvinden!”, zegt Corrie op de Boulevard-Facebook.

En ArieLucy: “Ik ben bang dat drugs meer kapot maakt dan men lief is! Ik had gehoopt dat de kliniek zijn werk had gedaan. Erg geschrokken van zijn foto. Triest, heel erg triest.”

Instagram

De foto’s die van André zijn opgedoken op Instagram:

Vroeger

Zo zag André er vroeger uit:

André Hazes jr. en Monique Westenberg
© Instagram

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Yvonne Coldeweijer gelijk heeft? Beleeft André Hazes jr. een ernstige terugval?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen