Albert Verlinde vindt vijanden Carlo Boszhard leuke smaakmakers

Albert Verlinde noemt de aartsvijanden van Carlo Boszhard leuke ‘smaakmakers’: “Ja, Yvonne schudt de boel wél op.” Oei, dat zal hem vast niet in dank worden afgenomen door zijn tv-collega…

Carlo Boszhard, Albert Verlinde en Yvonne Coldeweijer © RTL, YouTube

Carlo Boszhard heeft een schurfthekel aan Dennis Schouten, Jan Roos en Yvonne Coldeweijer sinds ze hem beschuldigd hebben van grensoverschrijdend gedrag. Toch worden de juicekanalen meer en meer gemeengoed. Waar de traditionele showmedia er eerst nog met argusogen naar keken, kunnen ook zij er niet langer omheen: juicekanalen zijn here to stay.

Albert prijst Yvonne

In een ver verleden was Albert Verlinde zeg maar het enige juicekanaal van Nederland: avond aan avond was het Albert die alle hete nieuwtjes bracht in RTL Boulevard. Maar die tijden liggen nu ver achter ons. Hij haalt tegenwoordig alleen nog het nieuws als hij op een slechte avond een bekende collega (lees: Humberto Tan) voor de bus gooit.

Als Albert in de Weekend gevraagd wordt wie hij leuke nieuwkomers in het vak vindt, antwoordt hij: “Ik vind ’t op zich wel leuk wat Yvonne Coldeweijer doet, ze schudt de boel af en toe flink op en dat kan nooit kwaad.”

Smaakmakers

Het zijn de smaakmakers van deze tijd, stelt Albert. “Henk van der Meijden was van de krant, ik ging dat op televisie doen, en dan komt er weer iemand anders die datzelfde met socials gaat doen. Ik vind RoddelPraat van Jan Roos en Dennis Schouten ook leuk. De smaakmakers zitten nu eigenlijk wat meer in die hoek dan op televisie.”

Albert die Dennis, Jan en Yvonne leuk vindt… Dat zal bij zijn goede tv-collega Carlo niet lekker vallen. Het is immers juist dit drietal dat even dreigde om zijn carrière te ondermijnen.

Bang voor Albert

De meedogenloze juicekanalen gaan verder dan Albert ooit is gegaan. En dan te bedenken dat Albert jarenlang de gevreesde man was in Hilversum.

Carlo zei ten tijde van Alberts vertrek bij Boulevard dat hij af en toe flink schrok als diens naam op zijn telefoon verscheen: “Dan dacht je wel oh my god… die laten we even gaan. Als je een sms’je van hem kreeg met ‘wil je me even bellen?’, dan wilde ik weleens een half uurtje later terugbellen dan de uitzending.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen