Ronald Molendijk neemt woest contact op met RVD: ‘Dit kan niet!’

Ronald Molendijk vindt dat de RVD ook negatief nieuws over de leden van het koningshuis moet gaan publiceren op de website Koninklijkhuis.nl. Hij heeft daar een boze e-mail over gestuurd.

Ronald Molendijk en prinses Amalia © SBS, RVD

Vrijwel elk Shownieuws-item met royaltynieuws grijpt Ronald Molendijk aan om zijn afschuw over de koninklijke familie uit te spreken. Gisteren bekende de muziekdeskundige en beste vriend van Voice-smeerpijp Jeroen Rietbergen dat hij een boze e-mail heeft gestuurd aan de Rijksvoorlichtingsdienst over de website Koninklijkhuis.nl.

Mailtje

De website over koning Willem-Alexander en zijn familie is veel te positief gekleurd, vindt Ronald. “Wij hadden niet zo gek lang geleden een onderwerp over Amalia die jarig was en 150 mensen had uitgenodigd terwijl je er vier mocht hebben. Toen dacht ik: er is een website, Koninklijkhuis.nl, en daar staat alleen maar goed nieuws op.”

Hij vervolgt: “Dus ik heb daar gewoon een mailtje heen gestuurd, van: ‘Waarom staat daar alleen maar goed nieuws op, want het is toch gewoon wat het Koninklijk Huis meemaakt, toch?’”

Gênant

Wat kreeg Ronald daarop te horen? “Toen moest ik een maand wachten en kreeg ik antwoord van iemand. Dat vond ik echt gênant. Ik bedoel: ik betaal nota bene die man z’n salaris. Maar uiteindelijk heb ik antwoord gekregen en hij verwijst me de hele tijd door, maar ik ga vasthouden.”

Wat wil Ronald dan wél zien op de website? “Alles, ook alle shit die misgaat. Het is gewoon Koninklijkhuis.nl! Dan moeten ze het ook allemaal zelf betalen, maar dat doen ze niet. We betalen het met z’n allen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ronald Molendijk wil dat de RVD ook negatief nieuws gaat plaatsen op Koninklijkhuis.nl. Flauw pesterijtje of goed punt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen