Miljoenenjacht half jaar uitgesteld vanwege meltdown Linda de Mol

Het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht wordt met een half jaar uitgesteld vanwege de meltdown van Linda de Mol. Eigenlijk zou de première op 27 maart zijn, maar dat is nu definitief afgelast.

Postcode Loterij Miljoenenjacht © Roy Beusker

Linda de Mol is volledig ingestort. Niet alleen omdat haar vriend Jeroen Rietbergen zich als bandleider van The Voice of Holland op een smerige manier heeft misdragen en hun relatie daarom voorbij is, maar ook omdat ze het halve land over zich heen gekregen heeft vanwege het anderhalf jaar lang zwijgen over het wangedrag van Ali B.

‘Linda hoort erbij!’

Een kleine maand geleden ging Linda nog he-le-maal los op een aantal kritische mediapersoonlijkheden, waaronder Angela de Jong en Beau van Erven Dorens, maar sindsdien hult ze zich in stilzwijgen. Ze schijnt de privéjet van de familie te hebben gepakt om bij te komen in Portugal. En ze heeft nog lang geen zin om het Media Park op te rijden.

Het gevolg? Miljoenenjacht gaat op 27 maart niet door. Volgens Shownieuws had SBS 6 al een plan B klaarliggen, namelijk Winston Gerschtanowitz die de boel aan elkaar zou praten, maar daar is niet voor gekozen. “Miljoenenjacht en Linda horen bij elkaar”, laat sponsor Postcode Loterij weten.

Rancuneus

Loterijbaas Imme Rog zegt Miljoenenjacht alleen te willen maken met Linda. “Wij wachten daarom graag tot Linda haar programma, als vanouds samen met Winston én weer met duizend man publiek, zal presenteren.”

Het zou natuurlijk zomaar kunnen dat Linda het niet wilde hebben dat iemand anders Miljoenenjacht zou overnemen. We weten allemaal hoe rancuneus ze is over het feit dat haar vroegere shows Oh Wat Een Jaar en Weet Ik Veel nu door andere presentatoren aan elkaar gepraat worden.

Passende oplossing

Tv-directeur Marco Louwerens van Talpa zegt: “Eerder heeft Linda bij ons aangegeven dat ze haar werkzaamheden voorlopig wilde neerleggen en daar hebben wij vanuit Talpa uiteraard alle begrip voor.”

“In overleg met de betrokken partijen is vervolgens besloten dat we het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht in het najaar uitzenden, zodat we het programma in de originele samenstelling kunnen maken. Op dit moment kijken we naar een passende oplossing voor het wegvallen van Miljoenenjacht in de programmering vanaf 27 maart.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Minstens een half jaar geen Linda de Mol op tv. Jammer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen