Laf: Berget Lewis weigert vragen over knokkende collega Glennis Grace

Berget Lewis gebruikt de camera van Shownieuws gretig om twee concerten met de Ladies of Soul te promoten, maar weigert vervolgens om vragen over collega Glennis Grace te beantwoorden.

Berget Lewis en Glennis Grace © SBS 6, RTL

Het lijkt wel of de BN’ers er tegenwoordig naar solliciteren om persona non grata te worden. Glennis Grace wás al niet populair, maar wordt na haar knokpartij in de Jumbo al helemaal uitgekotst. Na een lange coronalockdown zou ze volgende maand weer gaan optreden, maar The Harbour Club heeft haar gelijk uit de concertagenda gegooid.

Berget voor de camera

Glennis Grace is echter nog niet uit de Ladies of Soul gezet, de zangformatie die ze vormt met Berget Lewis, Candy Dulfer en Edsilia Rombley. De dames hebben voor september twee avonden in de Ziggo Dome gepland staan en vooralsnog zijn die plannen niet gewijzigd.

Berget werd gisteren geïnterviewd door Shownieuws vanwege een of ander programmaatje op SBS 6. “Hebben we Berget nog gevraagd naar ehhh…?”, vroeg Albert Verlinde na afloop van het item.

Trappelende Berget

Presentatrice Airen Mylene: “Nee, Berget heeft alleen een reactie gegeven dat ze zelf weer staat te trappelen om op te treden met de Ladies of Soul.”

Berget over de twee Ziggo Dome-concerten: “We gaan in september weer optreden. Twee concerten, zoals het er nu naar uitziet. En ehhh ja, ik heb er ontzettend veel zin in.”

Zwijgen over Glennis

Als Berget van de gelegenheid gebruikmaakt om die Ladies of Soul-concerten te promoten, dan kan ze toch ook wel wat vragen beantwoorden over haar in opspraak geraakte collega Glennis Grace? Nee, dat doet ze niet.

Evert Santegoeds: “We hebben haar inderdaad ook nog wel even gevraagd naar een collega die in opspraak kwam vorige week vrijdag bij de plaatselijke Jumbo. Maar Berget heeft aangegeven daar totaal geen uitspraken over te willen doen.”

Afgesproken

De Ladies of Soul-dames zwijgen als het graf over hun collega die zich dermate heeft misdragen dat ze samen met haar 15-jarige zoontje drie nachten in de cel heeft doorgebracht.

Evert: “Dat lijkt ook een beetje afgesproken met alle ‘ladies’, want die houden zich een beetje afzijdig. Zolang het onderzoek nog loopt in elk geval en zolang nog niet duidelijk is wat zich daar nou precies heeft afgespeeld.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het onsportief dat Berget Lewis geen vragen over Glennis Grace wil beantwoorden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen