‘Ladies of Soul twijfelen of ze nog verder willen met Glennis Grace’

De Ladies of Soul zeggen in de media heel weinig over de ordinaire knokpartij van Glennis Grace in de Jumbo, maar achter de schermen twijfelen ze over haar exit. Dat meldt tijdschrift Weekend.

Ladies of Soul © Ladies of Soul

Glennis Grace vormt samen met Berget Lewis, Candy Dulfer en Edsilia Rombley een zangkwartet genaamd Ladies of Soul. Het is de bedoeling dat ze in september twee keer in de Ziggo Dome staan, maar je kunt je afvragen of de mensen wel willen applaudisseren voor iemand die naar verluidt klappen verkoopt aan vakkenvullers.

Twijfelende ladies

Voor de camera van Shownieuws wilde Berget niets zeggen, maar achter de schermen wordt er flink overlegd tussen de drie dames waarmee Glennis in het zanggroepje zit. “Er wordt gefluisterd dat sommige Ladies Of Soul, met wie zij samen optreedt, hun twijfels hebben of Glennis nog wel kan terugkeren in het illustere kwartet”, schrijft Weekend.

Edsilia Rombley reageerde eerder nog afwachtend op de vraag of Glennis nog wel lid kan blijven van de Ladies of Soul. “We zijn nog niet op dat vlak, we zijn nog aan het achterhalen: wat is er gebeurd? We wachten af, we wachten echt af tot we horen wat er nou echt aan de hand is, want het is allemaal echt super vervelend.”

Carlo boos

Het is volgens de Weekend echter veelzeggen dat het Instagram-bericht waarin Glennis aangaf niet schuldig te zijn, geen likes heeft gekregen van de andere Ladies of Soul. De enige BN’ers die de post van Glennis liketen, waren Carlo Boszhard en Tanja Jess.

Carlo vindt dat zijn goede vriendin Glennis veel te hard wordt aangepakt door de media. “Toen Glennis Grace vrijkwam na een vermeend gevecht in de Jumbo, werd er bij RTL Boulevard gedaan of seriemoordenaar Jack de Ripper herleefde en de stad opnieuw onveilig maakte.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moeten de Ladies of Soul knokkende Glennis eruit gooien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen